SAMMEN PÅ TUR: Harald Martin Brattbakk, Kjersti Grini, Tommy Steine, Lillian Muller, Stig Arne Kjos, Kristin Krohn Devold, Minken Tveitan, Liv Marit Wedvik, Lars Barmen og Cato Zahl Pedersen er kjendisene som delar i "Norges Tøffeste Kjendis". Foto: TVNorge
SAMMEN PÅ TUR: Harald Martin Brattbakk, Kjersti Grini, Tommy Steine, Lillian Muller, Stig Arne Kjos, Kristin Krohn Devold, Minken Tveitan, Liv Marit Wedvik, Lars Barmen og Cato Zahl Pedersen er kjendisene som delar i "Norges Tøffeste Kjendis". Foto: TVNorgeVis mer

- Var som å være på flukt

Kristin Krohn Devold om kjendisenes 71 grader nord.

SEHER.NO: Om kort tid er det klart for premiere på kjendisvarianten av 71 grader nord, "Norges tøffeste kjendis" på TVNorge.

Der skal kjente fjes som Stig Kjos, Kristin Krohn Devold, Lillian Muller, Tommy Steine og Kjersti Grini bryne seg på psykiske og fysiske utfordringer fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord.

Generalsekretær i Den Norske Turistforening, Kristin Krohn Devold (48), innrømmer til Seher.no at det er med blandede følelser at hun skal være TV-underholdning.

- Nå grugleder jeg meg! For når man går 16 timers turer med 30 kilo på ryggen blir man sliten, og når man blir sliten kan man fort bli kort i replikkene.

Seher.no møtte Krohn Devold da det var duket for nyåpning av Freia Sjokoladebutikken på Karl Johan i Oslo torsdag, og da sammenlignet den tidligere forsvarsministeren kjendisenes mange fjellturer i løpet av programmet som en slags flukt.

- Det var tre ting som telte: nok mat, nok søvn, og det å holde varmen. Det ble litt som å være på flukt. Vi ble som flyktninger, for vi konsentrerte oss om de tre tingene, og om å komme oss videre.

48-åringen kunne imidlertid avsløre at hun alltid har med seg en liten ting på tur som hjelper på energinivået.

- Man tenger å ha en sjokolade i sekken når man er på tur, men man bør ikke spise det hver dag. Men noen ganger må man unne seg det lille ekstra! 

De ti kjendisene som deltar i "Norges tøffeste kjendis" er:

Kristin Krohn Devold – Generalsekretær i Turistforeningen, tidligere forsvarsminister
Kjersti Grini – tidligere håndballspiller på landslaget
Lillian Muller – tidligere Playmate, nå helseguru
Liv Marit Wedvik - countryartist
Minken Tveitan – skuespiller kjent fra blant annet Hotell Cæsar
Cato Zahl Pedersen – foredragsholder og coach
Harald Martin Brattbakk – tidligere fotballspiller
Lars Barmen – kjendiskokk
Stig Arne Kjos – TVNorge Ungkaren i 2008
Tommy Steine – programleder og komiker
 
Kjendisversjonen av 71 grader nord, "Norges tøffeste kjendis", har premiere på TVNorge mandag den 1. mars.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg slet med å spise i fjor høst