ROMANSE?: Det har lenge vært rykter om at Carrie Fisher og Harrison Ford hadde en romanse under innspillingen av "Star Wars". Hvertfall hadde deres rollefigurer det.
ROMANSE?: Det har lenge vært rykter om at Carrie Fisher og Harrison Ford hadde en romanse under innspillingen av "Star Wars". Hvertfall hadde deres rollefigurer det.Vis mer

Var småforelsket i Harrison

Star Wars-stjerne hintet til romanse under filminnspilling.

SEHER.NO: "Stars Wars"-heltinnen Carrie Fisher (51), best kjent som princess Leia i de tre første "Star Wars"-filmene, innrømmer nå at hun og motspiller Harrison Ford (65) kom svært nær hverandre under filminnspillingene.

I mange år har det versert rykter om at det pågikk en romanse mellom de to, hvis rollefigurer etterhvert blir kjærester i "Star Wars", skriver Azcentral.com.

Under en opptreden på et britisk tv-show nylig fortalte stjernen at hun faktisk ønsket å ha en affære under filminnspillingen.

- Jeg dro på filmsettet med intensjon om å ha en affære. Det var litt som en kiwi, en eksotisk frukt - for jeg hadde aldri hatt en affære, sier hun.
Og 51-åringen innrømmer også at hun var litt småforelsket i motspilleren.

- Jeg kommer til å få så mye trøbbel for dette. Men en gang jeg forlot rommet og kom tilbake, var Harrison i skapet mitt uten særlig mye klær på. Jeg var litt småforelsket i Harrison, helt klart. Han var kjempemorsom når han hadde tatt noen drinker, sier Fisher.

De tre originale "Star Wars"-filmene med Fisher, Ford og Mark Hamill, ble spilt inn i perioden mellom 1977 og 1983.

Og mens Harrison fortsatt er en av Hollywoods største skuespillere, har Fisher blitt en av filmbyens mest ettertraktede manusforfattere.

Ford skal allerede i tiden rundt den andre "Star Wars"-filmen ha begynt å merke kjendispresset, og ifølge Fisher var hans voksende stjernestatus med på å skape friksjon mellom han og Mark Hamill, som spilte hovedrollefiguren Luke Skywalker.

- Harrison hadde en strålende karriere innen den tid, og det var tøft for Mark Hamill. Han var litt sånn "dette var ikke ment å skje, det er Luke Skywalkers eventyr".

LES OGSÅ: - Så sprakk det for Harrison Ford