- Var skikkelig heavy følelser inne i bildet

Katarina Flatland innrømmer at hun ble grepet av berg-og-dalbane-følelser.

PROGRAMLEDER: I 2012 blir søte Katarina Flatland å se i både «Sønner av Norge» og «Heder og Hammer». Foto: Stella Pictures
PROGRAMLEDER: I 2012 blir søte Katarina Flatland å se i både «Sønner av Norge» og «Heder og Hammer». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Katarina Flatland (22), datteren til den kjente TV-personligheten Hallvar Flatland (54), debuterer i 2012 som solo-programleder for hele to TV-programmer.

I TV-serien «Sønner av Norge» skal 22-åringen leke «Kirsten Giftekniv» for single nordmenn, som skal søke lykken bland norsk-amerikanere i USA. Katarina innrømmer at det selv for henne som programleder til tider var utfordrende å lede showet.

- Man tror kanskje ikke det er så mye ekte kjærlighet i et sånt program, men det var skikkelig heavy følelser inne i bildet, så det var en berg-og-dalbane for et følelsesmenneske som meg, forteller hun til damebladet Elle.

På privaten trenger ikke den søte 22-åringen hjelp kjærligheten, for den har hun alt funnet. Tidligere i sommer kunne Se og Hør avsløre at Katarina har blitt sammen med legestudent Harald Dobloug (22).

På spørsmål fra magasinet hva hun skal gjøre på nyttårsaften, har Katarina planene klare:

- Som alltid med venner og kjente, og med kjæresten min. Jeg er jo fortsatt ganske ung, så de siste årene har det vært til de grader feiring. I år tror jeg at det skal gå i litt roligere former..., sier hun.

Bruk Seher.nos store TV-guide for å finne ut når «Sønner av Norge» og «Heder og Hammer» kommer på TV-skjermen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mia Gundersen vil sjekke ut kjøleskapet til Lady Gaga