- Var skikkelig heavy følelser inne i bildet

Katarina Flatland innrømmer at hun ble grepet av berg-og-dalbane-følelser.

PROGRAMLEDER: I 2012 blir søte Katarina Flatland å se i både «Sønner av Norge» og «Heder og Hammer». Foto: Stella Pictures
PROGRAMLEDER: I 2012 blir søte Katarina Flatland å se i både «Sønner av Norge» og «Heder og Hammer». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Katarina Flatland (22), datteren til den kjente TV-personligheten Hallvar Flatland (54), debuterer i 2012 som solo-programleder for hele to TV-programmer.

I TV-serien «Sønner av Norge» skal 22-åringen leke «Kirsten Giftekniv» for single nordmenn, som skal søke lykken bland norsk-amerikanere i USA. Katarina innrømmer at det selv for henne som programleder til tider var utfordrende å lede showet.

- Man tror kanskje ikke det er så mye ekte kjærlighet i et sånt program, men det var skikkelig heavy følelser inne i bildet, så det var en berg-og-dalbane for et følelsesmenneske som meg, forteller hun til damebladet Elle.

På privaten trenger ikke den søte 22-åringen hjelp kjærligheten, for den har hun alt funnet. Tidligere i sommer kunne Se og Hør avsløre at Katarina har blitt sammen med legestudent Harald Dobloug (22).

På spørsmål fra magasinet hva hun skal gjøre på nyttårsaften, har Katarina planene klare:

- Som alltid med venner og kjente, og med kjæresten min. Jeg er jo fortsatt ganske ung, så de siste årene har det vært til de grader feiring. I år tror jeg at det skal gå i litt roligere former..., sier hun.

Bruk Seher.nos store TV-guide for å finne ut når «Sønner av Norge» og «Heder og Hammer» kommer på TV-skjermen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mia Gundersen vil sjekke ut kjøleskapet til Lady Gaga 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer