«Paradise Hotel» 2017:

- Var skeptisk til forholdet

Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl bekreftet forholdet - bestevenninnen var imidlertid skeptisk.

ER ET PAR: Mandag denne uken ble det kjent at Martine Lund og Aleksander Sæterstøl er blitt et par. Foto: Kine Falch 
ER ET PAR: Mandag denne uken ble det kjent at Martine Lund og Aleksander Sæterstøl er blitt et par. Foto: Kine Falch  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Mandag avslørte «Paradise Hotel»-deltakerne Aleksander Sæterstøl (20) og Martine Lunde (20) at de har blitt kjærester.

Mens Martine avslørte overfor Seoghør.no at de har holdt forholdet hemmelig siden mars, skrøt Aleksander av hvor forelsket han er i den vakre Oslo-jenta.

Duoen, som var de første som hoppet til køys i årets sesong, gjorde ingenting for å skjule følelsene sine inne på hotellet, og flere av deltakerne har ant mistanke om at varme følelser oppsto mellom dem under oppholdet.

- Var først veldig skeptisk

Martines bestevenninne, Isabelle Eriksen (20), sjekket inn sent i innspillingen. Hun ble imidlertid overrasket da hun oppdaget at venninna hadde falt for Aleksander, sier hun til Seoghør.no.

OVERRASKET: Isabelle Eriksen hadde ikke sett for seg at Martine og Aleksander ville bli et par. Foto: Tv 3
OVERRASKET: Isabelle Eriksen hadde ikke sett for seg at Martine og Aleksander ville bli et par. Foto: Tv 3 Vis mer

- Jeg ble først veldig skeptisk, og var det en stund. Jeg er jo alltid redd for at hun skal bli såret og lei seg. Men nå viser det seg at Aleksander er verdens søteste fyr og passer utrolig godt på Martine, så nå er jeg veldig glad på begges vegne, sier hun.

Martine prøvde stadig å nekte for at hun hadde latt seg sjarmere av den veltrente bergenseren, men på utsiden av hotellet forandet det seg fort.

Eriksen på sin side, hadde aldri sett for seg at de kom til å bli et par.

- Jeg trodde ikke de kom til å bli sammen på utsiden faktisk, ikke mens vi var inne på hotellet. Han bor jo i Bergen mens vi bor i Oslo. Hun er også veldig forsiktig når det gjelder gutter, sier hun.

Isabelle røk ut av konkurransen etter bare noen få dager, men er i dag mye sammen med både Martine og Aleksander på fritiden.

- Jeg synes at de passer utrolig godt sammen. Begge to tenker på hverandre og bryr seg veldig om hverandre og den andres behov. De hører på hverandre og er også ganske like.

Saken fortsetter under bildet.

- Jeg så det

Henriette Otervik (22) måtte desverre sjekke ut allerede i første episode av fjorårets sesong. Denne sesongen har hun imidlertid blitt et kjent ansikt som tilsynelatende kommer godt overens med de fleste deltakerne på hotellet.

Henriette avslører overfor Seoghør.no at hun visste om forholdet til Martine og Aleksander i lang tid før det ble offentlig.

- Jeg har visst det en stund nå, sier hun til Seoghør.no

VISSTE DET: Henriette Otervik avslører til Seoghør.no at hun hadde sett forholdet komme. Foto: Instagram / Henriette Otervik
VISSTE DET: Henriette Otervik avslører til Seoghør.no at hun hadde sett forholdet komme. Foto: Instagram / Henriette Otervik Vis mer

22-åringen forteller at hun hadde på følelsen at dette trolig ikke bare ville være en flørt på hotellet, men at muligheten for et forhold utenfor hotellet var stor.

- Jeg så hvor mye de brydde seg om hverandre, og de sa jo ved flere anledninger at de hadde blitt glad i hverandre, sier trønderjenta og fortsetter:

- Jeg tror nok jeg nevnt det opp til flere ganger i programmet at jeg trodde de kom til et par.

Til tross for at alle årets deltakere virker som gode venner, forteller Henriette at hun ikke har fått møtt Martine og Aleksander så mye i ettertid.

- Jeg har ikke vært noe med dem etter premierefesten, forteller hun.

Henriette ble denne sesongen kåret til «Miss Paradise».

Bekreftet forholdet

Det var på mandag at de to turtelduene bekreftet forholdet. Det har nemlig vært spekulasjoner om hvor vidt de to ville bli et par utenfor hotellet.

- ÆSJ!: «Paradise Hotel»-deltager Martine Lunde møtte sin største frykt. Mens det hele pågikk, måtte hun svare på ti kjappe spørsmål, blant annet på hva hun føler for deltageren Aleksander Sæterstøl. Video: Kine Falch / Ingrid Cogorno Vis mer

- Vi har egentlig vært sammen siden vi kom hjem fra hotellet i mars, men har valgt å holde det hemmelig. Det har etter hvert blitt veldig mye mas, og folk har nok skjønt at vi er kjærester. Så nå velger vi å fortelle det, sa Martine til Seoghør.no etter at nyheten ble kjent.

Aleksander sier at forholdet utviklet seg helt naturlig og at han er veldig lykkelig sammen med henne.

- Det bare skjedde naturlig. Hun er først og fremst en utrolig snill jente, som behandler meg kjempebra.

Men duoen har foreløpig ingen planer om å flytte sammen.

- Nei, vi har ikke tenkt på det ennå, vi får bare se hva som skjer framover. Vi har det veldig bra sammen.

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!

LES OGSÅ: Nå viser prins Harry og Meghan sin kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer