Lamar Odom:

Var sexavhengig - nå snur han

Lamar Odoms forlovede avslører hvorfor paret vil vente med sex til de har giftet seg.

HELOMVENDING: Lamar Odom har tidligere avslørt at han var sexavhengig. Nå tar han imidlertid en helomvending og venter med sex til etter ekteskapet. Her er Odom avbildet med ekskona Khloé Kardashian i 2015. Jamie McCarthy / Getty / NTB Scanpix
HELOMVENDING: Lamar Odom har tidligere avslørt at han var sexavhengig. Nå tar han imidlertid en helomvending og venter med sex til etter ekteskapet. Her er Odom avbildet med ekskona Khloé Kardashian i 2015. Jamie McCarthy / Getty / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av november kom nyheten om at Khloé Kardashians (35) eksmann, Lamar Odom (40), hadde forlovet seg med treneren og livsstilsveilederen Sabrina Parr - bare tre måneder etter at de bekreftet forholdet.

I et nytt intervju avslører sistnevnte oppsiktsvekkende detaljer om forholdet til den tidligere basketballstjernen.

Til Hollywood Life forteller nemlig Parr at hun og Odom holder seg unna sex fram til etter at de har giftet seg.

- Dette er første gangen i livet til Lamar at han har vært fri for dop, marihuana og porno- og sexavhengighet. Han og jeg har ikke sex engang, tro det eller ei, forteller Parr i intervjuet.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Ønsker å framskynde ekteskapet

Etter at Odom ble rusfri skal han ifølge forloveden ha fått et nært forhold til en pastor som hjelper ham med å forbedre seg som mann, og det skal ha vært pastoren som kom med forslaget om å vente med sex.

Forloveden sier at den tidligere basketballstjernen respekterte forslaget, og at han derfor bestemte seg for å gjennomføre det.

- Jeg lot ham ta en avgjørelse, men jeg sa «uansett hvilken avgjørelse du tar, så gi meg beskjed». Og han tok faktisk avgjørelsen om ikke å ha sex før vi gifter oss, noe som nok en av grunnene til at han ønsker å fremskynde ekteskapet, forteller Parr og legger til at hun selv ikke har dårlig tid.

Videre forteller Odoms forlovede at hun synes at han klarer det overraskende bra, og at hun hadde trodd at det ville være en kamp for den tidligere basketballstjernen å avstå fra sex.

Parr legger likevel ikke skjul på at det er vanskelig å vente med sex til etter ekteskapet.

- Jeg bare «herregud, vi kommer ikke til å klare det». Men, jeg vet ikke, jeg tror folk vil bli overrasket over å vite at forholdet vårt er veldig annerledes, fortsetter hun.

Parr påpeker i intervjuet at hun og Odom gjør mange ting som ikke engang skaper et miljø for sex.

Var åpen om sexavhengighet

Avsløringen kommer nok overraskende på mange da Odom tidligere har vært åpen om forholdet sitt til sex - blant annet i selvbiografien «Darkness to Light». I boken åpnet han også opp om rusavhengigheten som nesten kostet ham livet - og om utroskap.

Ifølge People fortalte Odom i boken at han har vært besatt av sex så lenge han kan huske. Ifølge nettstedet skrev Odom at han er sexavhengig, og at han har hatt sex med mer enn 2000 kvinner. Flere av disse har vært strippere som han skal ha betalt for samleie.

- Det har vært for mange strippere til å kunne telle, skriver han i boken, og fortsetter:

- Det var ingen stor greie, men jeg betalte dem som oftest. Jeg tenkte ikke mindre om dem av den grunn.

Turbulent ekteskap

Odom var tidligere gift med realitystjernen Khloé Kardashian (35). De to giftet seg i rekordfart - bare ni dager etter at førstnevnte hadde spurt realitystjernen om hun ville gifte seg med ham.

REKORDFART: Khloé Kardashian og Lamar Odom giftet seg bare ni dager etter at Odom fridde. Her er de avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix
REKORDFART: Khloé Kardashian og Lamar Odom giftet seg bare ni dager etter at Odom fridde. Her er de avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2013 var det imidlertid spikeren i kista for ekteskapet og skandalene kom på løpende bånd for den tidligere basketballstjernen. Siden den gang har Kardashian gått videre, men det er ingen hemmelighet at kjærlighetslivet hennes ikke har vært en dans på roser.

Etter Odom har hun blant annet vært sammen med James Harden (30), og senest Tristan Thomson (28), som hun gikk fra tidligere i år etter at han for andre gang ble tatt på fersken i å være utro.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

Etter utroskapsskandalen har blant andre Lamar Odom offentlig vist sin støtte til eksen. I et tidligere intervju med USsWeekly, avslørte nemlig Odom at han fremdeles håpet å bli gjenforent med realitystjernen, og at han alltid vil elske henne.

- Jeg er en annerledes mann nå, sa han, og la til at da han i 2015 våknet etter en overdose og flyttet inn hos Kardashian igjen, slet han med å vise at han hadde endret seg.

- (...) Jeg visste ikke engang hvordan jeg skulle vise henne at jeg var empatisk, du vet hva jeg sier, beklager, og jeg elsker henne fortsatt. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle få det fram, sa han videre.

LES OGSÅ: - Lå i fosterstilling og gråt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer