Var sengeliggende i lang tid etter skilsmissen

- Jeg var nede for telling, hadde mistet alt håp og hadde ingen selvtillit igjen, sier Katy Perry om det vonde bruddet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter kun 14 måneder måneder som ektepar dumpet Russell Brand (38) popstjernen Katy Perry (28) via en sms i desember 2011 - før han søkte om skilsmisse.

«Roar»-sangeren hadde ingen anelse om at komikeren engang ville gjøre det slutt, og har tidligere sagt at hun kjempet for å redde forholdet.

Nå avslører Perry at hun var totalt knust etter bruddet og at hun lenge slet med å i det hele tatt komme seg på beina igjen.

- Jeg var helt ødelagt og sengeliggende i rundt to uker. Det var forferdelig, jeg fikk meg en ordentlig knekk, forteller hun til Sunday Times, ifølge UsWeekly.com.

- Det var som om jeg ble slått i fjeset og sparket ned trappa flere ganger. Det var en skikkelig reality-check.

Skilsmissen fra Brand inspirerte Perry til å skrive låta «By the Grace of God». Her synger hun at hun ligger på baderomsgulvet og ønsker å gi opp livet.

- Sangen er selvbiografisk. Jeg var nede for telling, hadde mistet alt håp og hadde ingen selvtillit igjen, forteller hun til avisa, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Jeg tenkte på andre da vi hadde sex

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer