Kim Kardashian West:

- Var så skummelt

Forteller at hun skiftet Kanyes sengetøy iført hansker og ansiktsvisir.

CORONAVIRUSET: Kanye West ble smittet av coronaviruset tidligere i år. Nå forteller hun hvordan det var. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
CORONAVIRUSET: Kanye West ble smittet av coronaviruset tidligere i år. Nå forteller hun hvordan det var. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer avslørte rapperen og klesdesigneren Kanye West at han ble smittet av coronaviruset sent i februar. Han fortalte til Forbes at han hadde «frysninger, skalv i senga, og tok mange varme dusjer».

I et nytt intervju med magasinet GRAZIA forteller hans kone, realitystjerne, advokatspire og forretningskvinne Kim Kardashian West, hvordan hun opplevde sykdomsforløpet.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

- Skummelt

- Kanye hadde det i begynnelsen, da ingen ikke visste helt hva som foregikk. Det var så skummelt og ukjent. Jeg hadde mine fire barn og ingen andre i huset som kunne hjelpe, sier hun.

Ekteparet har vært gift siden 2014 og har barna North (7), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (1) sammen.

- Jeg måtte skifte sengetøyet hans og hjelpe ham ut av senga når han ikke følte seg bra. Det var en utfordring fordi det var så ukjent. Å skifte sengetøyet hans iført hansker og en skjerm foran ansiktet, det var en virkelig skummel tid.

I intervjuet forteller Kardashian West også at hennes morsinstinkt virkelig «kicket inn» med både pandemien og Black Lives Matter-demonstrasjonene. I lang tid etter at George Floyd døde under en pågripelse i Minneapolis i mai var det store og voldsomme demonstrasjoner rundt om i USA.

FORANDRING: George Floyds datter Gianna mistet faren sin, bare seks år gammel. De fire politimennene som var involvert er nå siktet i saken. En av dem for forsettlig drap og de tre andre for medvirkning til drap. Video: Stephen Jackson Vis mer

- Jeg er veldig åpen og ærlig med dem. Jeg ville ikke gi dem for mye informasjon som de ikke helt ville forstå, og dermed gjøre dem urolige. Men de merker åpenbart at noe skjer. Man må være rolig og ikke bli redd selv. Som en forelder er ditt viktigste mål å sørge for at barna dine føler seg trygge, sier Kardashian West.

Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer

Siste sesong

I slutten av september ble det kjent at realitysuksessen «Keeping Up With The Kardashians» har fått en utløpsdato. Etter 14 år og 20 sesonger, vil siste sesong gå på lufta i 2021.

- Til alle våre fans. Det er med tungt hjerte at vi har tatt den vanskelige beslutningen om å si farvel til «Keeping Up With The Kardashians», skrev Kim Kardashian West på Instagram.

- Jeg er for emosjonell for å uttrykke meg akkurat nå. Forandringer er vanskelig, men noe man også trenger noen ganger, skrev søsteren, Khloe Kardashian, på Instagram.

TV-serien, som ble lansert i 2007, handler om livet til mamma Kris Jenner og barna Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Rob Kardashian, Kendall Jenner og Kylie Jenner.

Reality-familien ga ikke noen spesifikk forklaring på hvorfor serien får sin slutt, noe som naturligvis førte til en rekke spekulasjoner.

Flere av fansen mente at det var Kanye West som sørget for spikeren i kista for programmet. Det ble siktet til at utbruddet Kanye hadde på Twitter for kort tid i forveien, da han sa han ville skille seg fra kona, og hvor han sammenliknet svigermor Kris Jenner (64) med Nord-Korea-diktator Kim Jong-un.

Twitter-tiraden kom i kjølvannet etter at Kanye offentlig uttalte at ekteparet hadde vurdert å abortere datteren North.

PROVOSERER: Folk lar seg provosere av Madonnas siste bidrag til kampen mot koronaviruset. Video: instagram/madonna/Rød Løper Vis mer

SE OGSÅ: Har gått under jorden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer