Kim Kardashian West:

- Var så skummelt

Forteller at hun skiftet Kanyes sengetøy iført hansker og ansiktsvisir.

CORONAVIRUSET: Kanye West ble smittet av coronaviruset tidligere i år. Nå forteller hun hvordan det var. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
CORONAVIRUSET: Kanye West ble smittet av coronaviruset tidligere i år. Nå forteller hun hvordan det var. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer avslørte rapperen og klesdesigneren Kanye West at han ble smittet av coronaviruset sent i februar. Han fortalte til Forbes at han hadde «frysninger, skalv i senga, og tok mange varme dusjer».

I et nytt intervju med magasinet GRAZIA forteller hans kone, realitystjerne, advokatspire og forretningskvinne Kim Kardashian West, hvordan hun opplevde sykdomsforløpet.

- Skummelt

- Kanye hadde det i begynnelsen, da ingen ikke visste helt hva som foregikk. Det var så skummelt og ukjent. Jeg hadde mine fire barn og ingen andre i huset som kunne hjelpe, sier hun.

Ekteparet har vært gift siden 2014 og har barna North (7), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (1) sammen.

- Jeg måtte skifte sengetøyet hans og hjelpe ham ut av senga når han ikke følte seg bra. Det var en utfordring fordi det var så ukjent. Å skifte sengetøyet hans iført hansker og en skjerm foran ansiktet, det var en virkelig skummel tid.

I intervjuet forteller Kardashian West også at hennes morsinstinkt virkelig «kicket inn» med både pandemien og Black Lives Matter-demonstrasjonene. I lang tid etter at George Floyd døde under en pågripelse i Minneapolis i mai var det store og voldsomme demonstrasjoner rundt om i USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer