POPULÆR: Gunnhild Sundli hadde stor suksess som frontfigur i bandet Gåte fram til bandet la opp i 2005, men hun hevder hun ikke angrer på at hun la opp som rockemusiker. Foto: SCANPIX
POPULÆR: Gunnhild Sundli hadde stor suksess som frontfigur i bandet Gåte fram til bandet la opp i 2005, men hun hevder hun ikke angrer på at hun la opp som rockemusiker. Foto: SCANPIXVis mer

- Var så lei at jeg holdt på å spy

Gåte-Gunnhild har glemt store deler av rocke-suksessen.

SEHER.NO: Gunnhild Sundli (23) ble rikskjendis som 14-åring da hun erobret hitlistene sammen med bandet Gåte, solgte over hundre tusen album og fikk Spellemannsprisen for "Årets nykommer" i 2002.

Men til tross for at mange fans har etterlyst et comeback fra den populære gruppa, hevder hun overfor Dagbladet Fredag at hun ikke angrer et sekund på at hun la opp som rockestjerne.

- Nei, jeg slutta akkurat da jeg skulle, Jeg var så lei at jeg holdt på å spy, sier hun.

Sundli - som for tiden jobber som skuespiller i Trøndelag Teater - har nå fått så stor distanse til sin tidligere rockekarriere at hun innrømmer å ha glemt mye av den.

Gunnhild hevder mange av de over 350 Gåte-konsertene har glidd over i hverandre, og at hun nå støtter seg på morens tallrike utklippsbøker med avisoppslag.

Selv om hun nå er travelt opptatt med å jobbe som skuespiller, er hun imidlertid ikke lenger helt avvisende til tanken om et Gåte-comeback.

- Si at vi får inn ti tusen underskrifter, da. Da hadde jeg gått for det. Og det ville hjulpet på for de andre i bandet også, sier hun til Dagbladet Fredag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Rybak får kjeft av Amnesty