Jon Martin Henriksen:

- Var så irriterende

«Kompani Lauritzen»-deltakeren ble tatt bokstavelig talt fullstendig på sengen midt i TV-innspillingen.

REKRUTT: Jon Martin Henriksen da han fremdeles var rekrutt. Nå har han blitt kompaniaspirant. Foto: Matti Bernitz / TV 2
REKRUTT: Jon Martin Henriksen da han fremdeles var rekrutt. Nå har han blitt kompaniaspirant. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

Forrige lørdag markerte slutten på rekruttperioden for deltakerne i «Kompani Lauritzen». Vendela Kirsebom (56) trakk seg litt tidligere, mens Ingrid Halstensen (35), Thomas Hayes (26) og Christopher Robin Omdahl (31) røk ut i dimmekamp.

De resterende ti kjendisene kunne derimot ta av seg rekruttnummeret sitt, da de endelig fikk tilbake etternavnet sitt og med rette kunne kalle seg «kompaniaspiranter».

Men at det nå er aspirantperiode på Setnesmoen leir betyr ikke at det er noe roligere der av den grunn. I onsdagens episode blir deltakerne delt opp i to lag og sendt ut på nok en øvelse.

Da de kommer tilbake på kasernen blir én av aspirantene derimot møtt med et syn som skapte full paranoia i gjengen.

- Skjønte ingenting

- Vi hadde vært ute på en lagkonkurranse, og da vi kom tilbake på kasernen var det fullt av kamerafolk der. Og så merket jeg at de fokuserte veldig på meg, så jeg kjente at det måtte være et eller annet, forteller Jon Martin Henriksen (32) til Se og Hør.

Først skjønte ikke Henriksen helt hva som hadde skjedd, men så ble han gjort oppmerksom på det av en av de andre aspirantene. Inne på det ene soverommet var nemlig en av sengene sporløst forsvunnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer