Olivia Newton-John:

- Var ruset da jeg fridde til ham

Avslører oppsiktvekkende detaljer om frieriet.

STJERNER: Olivia Newton-John og John Travolta ble store stjerner for sine roller i «Grease», som kom ut i 1978. Nå snakker førstnevnte ut om et noe utradisjonelt frieri. Foto. NTB Scanpix
STJERNER: Olivia Newton-John og John Travolta ble store stjerner for sine roller i «Grease», som kom ut i 1978. Nå snakker førstnevnte ut om et noe utradisjonelt frieri. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Olivia Newton-John (70) er for mange kjent for rollen som Sandy Olsson i musikalen «Grease». Den berømte musikalkomedien ble spilt inn i 1978 - og motspilleren hennes var som kjent skuespillerkjekkasen John Travolta (65).

Siden «Grease»-gjennombruddet for over 40 år siden, har 70-åringen medvirket i en rekke filmer, men de siste årene har det vært heller stille fra skuespilleren.

Newton-John omtales likevel titt og ofte i den internasjonale sladrepressen - og hun har tidligere vært åpen om blant annet sin lange kamp mot brystkreft - en kamp hun har kjempet i flere omganger siden hun ble diagnostisert med den alvorlige sykdommen for første gang i 1992.

70-åringen har tidligere også snakket ut om datteren Chloés rusproblemer - og det er nettopp rus som nok en gang gjør at Newton-John vekker oppmerksomhet i internasjonale medier.

UTRADISJONELT FRIERI: Olivia Newton-John fridde på en litt annerledes måte under en ferietur til Peru i 2008. Her er hun med ektemannen John Easterling. Foto: NTB Scanpix
UTRADISJONELT FRIERI: Olivia Newton-John fridde på en litt annerledes måte under en ferietur til Peru i 2008. Her er hun med ektemannen John Easterling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- En helvetes date

I et nytt intervju med Daily Mail avslører nemlig «Grease»-stjernen at hun var ruset da hun fridde til sin nåværende ektemann, John Easterling (67), i 2008.

Hun skal nemlig ha fridd til Easterling etter å ha tatt et svært sterkt hallusinogent rusmiddel, skriver den britiske avisa.

Ektemannen skal ha invitert Newton-John til Peru for en romantisk første date. De to hadde kjent hverandre i mange år før det oppsto romantiske følelser mellom dem.

Overfor Daily Mail beskriver Newton-John daten som en «helvets første date».

MANN OG KONE: Olivia Newton-John giftet seg med John Easterling samme år som hun fridde - i 2008. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Olivia Newton-John giftet seg med John Easterling samme år som hun fridde - i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han sa:« jeg kunne tenke meg å ta deg med til Peru, for å møte Curandero-healerne», sier «Grease»-stjernen til avisen.

Med Easterlings støtte tok Newton-John en liten kopp med den det plantebaserte hallusinogene stoffet «Ayahuasca». Det er type te som særlig brukes av sjamaner i Sør-Amerika.

KJENT DUO: Olivia Newton-John og John Travolta ble verdenskjente for sine roller i «Grease» fra 1978. Foto: NTB Scanpix
KJENT DUO: Olivia Newton-John og John Travolta ble verdenskjente for sine roller i «Grease» fra 1978. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hele kroppen min var rolig. Jeg hadde en følelse av eufori, sier hun til Daily Mail.

70-åringen forteller at hun først reagerte negativt, og at rommet begynte å spinne. Samtidig opplevde hun hallusinasjoner, og etter hvert ble hun kvalm.

Etter en stund gikk det imidlertid over til å bli en svært god følelse, forteller Newton-John - så god at hun så seg nødt til å spørre Eeasterling om de skulle bli mann og kone.

- Vi satt ved et utrolig vakkert fossefall. Det var magisk og jeg hørte meg selv spørre om jeg kunne ta del i fremtiden hans. Vi har ikke vært skilt fra hverandre siden det øyeblikket, sier en åpenhjertig Newton-John til den britiske avisen.

Brukte cannabis

70-åringen har tidligere også vært åpen om sin bruk av cannabis mot sine ekstreme smerter som følge av kreftsykdommen hun har vært rammet av flere ganger.

- Cannabis har nå blitt en stor del av livet mitt på en vidunderlig måte. Jeg bruker det for å kontrollere smertene, har hun tidligere uttalt.

Første gang stjernen fikk påvist kreft var i 1993. I 2013 rammet kreftsykdommen på ny, da hun fikk brystkreft.

Newton-John er fortsatt syk, og helsen hennes har blitt stadig mer skrantende de siste årene. I 2017 fikk hun også påvist en svulst i ryggraden.

I et større intervju med People Magazine i mars i år, forklarte Newton-John at hun i disse dager bruker alternativ medisin, i form av nettopp cannabis, for å lindre smertene fra sykdommen - som har nådd stadium fire.

Som følge av sykdommen har skuespilleren blant annet vært nødt til å lære seg å gå på nytt, og hun har vært gjennom et større opptreningsprogram den siste tiden.

LES OGSÅ: - Jeg vil jobbe med snille mennesker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer