Olivia Newton-John:

- Var ruset da jeg fridde til ham

Avslører oppsiktvekkende detaljer om frieriet.

STJERNER: Olivia Newton-John og John Travolta ble store stjerner for sine roller i «Grease», som kom ut i 1978. Nå snakker førstnevnte ut om et noe utradisjonelt frieri. Foto. NTB Scanpix
STJERNER: Olivia Newton-John og John Travolta ble store stjerner for sine roller i «Grease», som kom ut i 1978. Nå snakker førstnevnte ut om et noe utradisjonelt frieri. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Olivia Newton-John (70) er for mange kjent for rollen som Sandy Olsson i musikalen «Grease». Den berømte musikalkomedien ble spilt inn i 1978 - og motspilleren hennes var som kjent skuespillerkjekkasen John Travolta (65).

Siden «Grease»-gjennombruddet for over 40 år siden, har 70-åringen medvirket i en rekke filmer, men de siste årene har det vært heller stille fra skuespilleren.

Newton-John omtales likevel titt og ofte i den internasjonale sladrepressen - og hun har tidligere vært åpen om blant annet sin lange kamp mot brystkreft - en kamp hun har kjempet i flere omganger siden hun ble diagnostisert med den alvorlige sykdommen for første gang i 1992.

70-åringen har tidligere også snakket ut om datteren Chloés rusproblemer - og det er nettopp rus som nok en gang gjør at Newton-John vekker oppmerksomhet i internasjonale medier.

UTRADISJONELT FRIERI: Olivia Newton-John fridde på en litt annerledes måte under en ferietur til Peru i 2008. Her er hun med ektemannen John Easterling. Foto: NTB Scanpix
UTRADISJONELT FRIERI: Olivia Newton-John fridde på en litt annerledes måte under en ferietur til Peru i 2008. Her er hun med ektemannen John Easterling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- En helvetes date

I et nytt intervju med Daily Mail avslører nemlig «Grease»-stjernen at hun var ruset da hun fridde til sin nåværende ektemann, John Easterling (67), i 2008.

Hun skal nemlig ha fridd til Easterling etter å ha tatt et svært sterkt hallusinogent rusmiddel, skriver den britiske avisa.

Ektemannen skal ha invitert Newton-John til Peru for en romantisk første date. De to hadde kjent hverandre i mange år før det oppsto romantiske følelser mellom dem.

Overfor Daily Mail beskriver Newton-John daten som en «helvets første date».

MANN OG KONE: Olivia Newton-John giftet seg med John Easterling samme år som hun fridde - i 2008. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Olivia Newton-John giftet seg med John Easterling samme år som hun fridde - i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han sa:« jeg kunne tenke meg å ta deg med til Peru, for å møte Curandero-healerne», sier «Grease»-stjernen til avisen.

Med Easterlings støtte tok Newton-John en liten kopp med den det plantebaserte hallusinogene stoffet «Ayahuasca». Det er type te som særlig brukes av sjamaner i Sør-Amerika.

KJENT DUO: Olivia Newton-John og John Travolta ble verdenskjente for sine roller i «Grease» fra 1978. Foto: NTB Scanpix
KJENT DUO: Olivia Newton-John og John Travolta ble verdenskjente for sine roller i «Grease» fra 1978. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hele kroppen min var rolig. Jeg hadde en følelse av eufori, sier hun til Daily Mail.

70-åringen forteller at hun først reagerte negativt, og at rommet begynte å spinne. Samtidig opplevde hun hallusinasjoner, og etter hvert ble hun kvalm.

Etter en stund gikk det imidlertid over til å bli en svært god følelse, forteller Newton-John - så god at hun så seg nødt til å spørre Eeasterling om de skulle bli mann og kone.

- Vi satt ved et utrolig vakkert fossefall. Det var magisk og jeg hørte meg selv spørre om jeg kunne ta del i fremtiden hans. Vi har ikke vært skilt fra hverandre siden det øyeblikket, sier en åpenhjertig Newton-John til den britiske avisen.

Brukte cannabis

70-åringen har tidligere også vært åpen om sin bruk av cannabis mot sine ekstreme smerter som følge av kreftsykdommen hun har vært rammet av flere ganger.

- Cannabis har nå blitt en stor del av livet mitt på en vidunderlig måte. Jeg bruker det for å kontrollere smertene, har hun tidligere uttalt.

Første gang stjernen fikk påvist kreft var i 1993. I 2013 rammet kreftsykdommen på ny, da hun fikk brystkreft.

Newton-John er fortsatt syk, og helsen hennes har blitt stadig mer skrantende de siste årene. I 2017 fikk hun også påvist en svulst i ryggraden.

I et større intervju med People Magazine i mars i år, forklarte Newton-John at hun i disse dager bruker alternativ medisin, i form av nettopp cannabis, for å lindre smertene fra sykdommen - som har nådd stadium fire.

Som følge av sykdommen har skuespilleren blant annet vært nødt til å lære seg å gå på nytt, og hun har vært gjennom et større opptreningsprogram den siste tiden.

LES OGSÅ: - Jeg vil jobbe med snille mennesker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer