Var Rihanna og Chris Martin på date?

Verdensstjernene så svært nære ut da de spiste middag sammen forrige uke.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popprinsesse Rihanna (26) og Coldplay-vokalist Chris Martin (37) hadde suksess med «Princess of China» i 2012. Nå spekuleres det i om et nytt samarbeid er på trappene… eller var de to på date?

- Det var et drømmescenario at Rihanna ville jobbe med oss. Vi skrev i hemmelighet en låt vi trodde ville passe til henne, så spurte vi henne om hun hadde lyst til å synge med oss. Overraskende nok sa hun ja, sa Chris Martin til MTV.

Søndag ble de to stjernene sett sammen på Giorgio Baldi i Santa Monica, hvor de spiste middag sammen.

PÅ DATE?: Rihanna og Chris Martin spiste middag sammen forrige uke.
PÅ DATE?: Rihanna og Chris Martin spiste middag sammen forrige uke. Vis mer
SPISTE MIDDAG SAMMEN: Rihanna og Chris Martin ble sett sammen forrige uke. Nå spekuleres det i om de to var på date.  Foto: Stella pictures
SPISTE MIDDAG SAMMEN: Rihanna og Chris Martin ble sett sammen forrige uke. Nå spekuleres det i om de to var på date. Foto: Stella pictures Vis mer

- De så ut til å kose seg i hverandres selskap, skriver DailyMail.Rihanna ankom sin favorittrestaurant i høye heler fra Christian Louboutin, vintage-inspirert bluse og svarte jeans. Hun komplimenterte antrekket med en veske fra Louis Vuitton. Den Barbados-fødte skjønnheten skal ha gitt Chris masse oppmerksomhet og sørget for at han hadde det bra.De forlot restauranten hver for seg og Rihanna ble som vanlig fulgt til bilen av livvaktene sine, mens Chris gikk alene til bilen sin.

Musikerne ble gode venner etter de samarbeidet på Coldplays siste album, «Mylo Xyloto». I 2012 opptrådte de sammen på London Paralympics og på den 54´Grammy Awards, og den gode kjemien var ikke til å unngå.

- Hun har en fantastisk stemme, og den er så annerledes enn min, sa Chris Martin til Hollywoodlife.

Tidligere samme dag ble Martin sett sammen med barna og eks-kona Gwyneth Paltrow.

Duoen så ut til å ha det svært så hyggelig sammen under middagen, hvor de spøkte og lo mens de satt ved siden av hverandre.

KOM ALENE: Chris Martin kom helt uten livvakter til resturanten hvor han spiste middag med Rihanna.  Foto: Roshan Perera / Splash News/ All Over Press
KOM ALENE: Chris Martin kom helt uten livvakter til resturanten hvor han spiste middag med Rihanna. Foto: Roshan Perera / Splash News/ All Over Press Vis mer

Nå spekulerer flere utenlandske mediere i om verdensstjernene dater.

- De er begge single og de forlot restauranten hver for seg slik at de ikke skulle bli sett sammen, noe som kan tyde på at dette var en date, skriver TMZ.

I mars kom sjokknyheten om at stjerneparet Gwyneth Paltrow (41) og Chris Martin (37) hadde bestemt seg for å gå hvert til sitt etter over 10 år som mann og kone.
Det tidligere ekteparet har beholdt vennskapet av hensyn til sine to barn Apple (9) og Moses (7).

LES MER: På date to måneder etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer