Kevin Bacon:

Var redd kona skulle dumpe ham

- Hun gråt og gråt.

LANGT FORHOLD: Kyra Sedgwick og Kevin Bacon giftet seg for drøye 32 år siden. Men sistnevnte fryktet på et tidspunkt at Sedgwick skulle bryte forlovelsen. Foto: Chelsea Lauren / REX
LANGT FORHOLD: Kyra Sedgwick og Kevin Bacon giftet seg for drøye 32 år siden. Men sistnevnte fryktet på et tidspunkt at Sedgwick skulle bryte forlovelsen. Foto: Chelsea Lauren / REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Kevin Bacon (62) og kona Kyra Sedgwick (55) er ett av Hollywoods heteste par, men det betyr ikke at alt har vært rosenrødt i forholdet deres.

Nylig var 62-åringen gjest i «The Kelly Clarkson Show», og der snakket han med den tidligere «American Idol»-vinneren om forlovelsen og ekteskapet til kona, som også er filmstjerne.

- Jeg husker at jeg fridde til henne på julaften. På den tiden var vi veldig opptatt av julestrømper, så jeg la ringen nederst i strømpen. Dermed måtte hun først ta seg gjennom en haug av ubrukelig dritt. På bunnen, der fant hun en forlovelsesring, sier Bacon til Clarkson.

KLINTE TIL: Kyra Sedgwick og Kevin Bacon viste sin kjærlighet på den røde løperen under Golden Globe i 2018. Foto: Chelsea Lauren / REX / NTB
KLINTE TIL: Kyra Sedgwick og Kevin Bacon viste sin kjærlighet på den røde løperen under Golden Globe i 2018. Foto: Chelsea Lauren / REX / NTB Vis mer

Holdt det skjult

Skuespillen forteller at han ikke ville at noen andre skulle vite at han var i ferd med å fri, så han fortalte ingenting til verken venner eller familie.

Bakdelen med det, mener han, var at han med det måtte finne - og kjøpe - forlovelsesring helt på egenhånd.

- Jeg fant til slutt en ring som jeg syntes var helt perfekt. Jeg tenkte «Jeg klarte det, jeg fikk det til». Jeg ga den til henne og hun ble utrolig rørt, gråt og sa heldigvis «ja».

Tre måneder senere ble det imidlertid noe dramatisk, da Bacon våknet opp midt på natten av at Sedgewick lå oppløst i tårer i sengen. Synet gjorde ham mildt sagt engstelig.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Fryktet brudd

- Hun gråt og gråt, og klarte først ikke engang fortelle meg hva som var galt. Jeg tenkte «Herregud, hva er det som foregår?». Jeg tenkte at hun kanskje var på vei til å gjøre det slutt med meg, jeg vet egentlig ikke hva som gikk gjennom hodet mitt, erkjenner «Footloose»-stjerna, som til slutt fikk svar på hva som var galt.

- Etter en stund sa hun «Jeg liker ikke ringen»...

Han fortsetter:

- Jeg snakket med henne og sa at det selvsagt er helt greit. At vi kunne gå tilbake til butikken og bytte den. Hun følte seg helt forferdelig.

Knut Nærum er gjest i denne ukes «Kåss til Kvelds» og der forteller han om hvordan han svarte på konas frieri. Video: NRK Vis mer

Paret fikk til slutt byttet ringen, og giftet seg så langt tilbake som i 1988.

I tillegg til «Footloose», har Bacon spilt i en rekke storfilmer, deriblant «Hollow man», «X-men», «Marksommer», «Sleepers» og «Wild Thing». Kyra Sedgwick har spilt i blant andre «The Game Plan», «Fenomenet» og «Født 4. juli».

LES OGSÅ: Fra hjemløs til Hollywood-hunk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer