Gro Hammerseng:

- Var redd for at alt skulle ryke

Gro Hammerseng-Edin åpner opp om da hun og kona ble et par.

POPULÆRT PAR: I år er det ti år siden forholdet mellom Anja og Gro Hammerseng-Edin ble kjent. Nå åpner sistnevnte opp om den første tiden. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
POPULÆRT PAR: I år er det ti år siden forholdet mellom Anja og Gro Hammerseng-Edin ble kjent. Nå åpner sistnevnte opp om den første tiden. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har vi fått ta del i svært varme ord som har blitt delt mellom stjerneparet Gro (40) og Anja Hammerseng-Edin (37). Ved flere anledninger har de hyllet hverandre i sosiale medier, og i år er det ti år siden det populære paret gjorde forholdet sitt offisielt.

Tre år senere, i 2013, ga paret hverandre sine ja i Stavern.

Paret, som stadig får kommentarer i sosiale medier på at de fremdeles ser like nyforelsket ut som da de først ble et par, fikk ikke en lett start på forholdet da de først ble kjærester.

- Fremstilt feil

I et intervju med VG forteller Gro at de begge var i hvert sitt forhold, men at de avsluttet disse. Ifølge håndballstjernen gikk det fort i svingene, og det utenfor deres kontroll.

- (...) Jeg tror ikke jeg hadde fått flyttet ut før noen hadde skrevet at «Gro har funnet kjærligheten med Anja». Mediene ga inntrykk av at vi hadde kommet mye lenger i forholdet vårt enn vi faktisk hadde. Vi hadde ikke engang vært på en ordentlig date. Det var krevende overfor både dem vi hadde vært sammen med og våre familier, forteller hun til avisen, som skriver at dette ikke er noe Gro liker å snakke om.

Videre beskriver 40-åringen det som en fæl tid, med masse blandede følelser av redsel og forelskelse.

- Jeg var lei meg fordi ting ble fremstilt feil i mediene, og jeg var redd for at alt skulle ryke mellom Anja og meg, før det i det hele tatt hadde begynt, sier hun, og fortsetter:

- Jeg tror at alle som har opplevd et brudd, enten de har vært den som har gått eller den som er blitt forlatt, vet at det er noe av det vanskeligste du opplever.

Gro Hammerseng intervjues om å bli mamma sammen med Anja Edin for gutten Mio. Vis mer

Tobarnsforeldre

To år etter at forholdet deres ble kjent, kom deres første sønn Mio til verden. Seks år senere ble han storebror da paret fikk Leo sammen. Begge barna har Gro båret frem.

I et intervju med Dagbladet for to år siden fortalte Gro om hvor spente de var på hvordan Mio skulle takle det hele da lille Leo kom til verden. Frykten for at sjalusi skulle bli et problem, forsvant imidlertid relativt raskt etter Leos ankomst.

- Han er utrolig stolt og omsorgsfull. Broren viser han stolt frem, og han hjelper til der han kan. Det har vært noe av det fineste med det hele. Han var også veldig delaktig i å bestemme navn, fortalte Gro til Dagbladet.

Kort tid etter at de ble foreldre for første gang, snakket Gro også ut om sønnens foreldresituasjon. Den gang uttalte hun at hun trodde det ville være naturlig for Mio å vokse opp med to mødre.

- Vi får ikke beskyttet han mot å bli ertet eller mobbet. Men vi kan gi ham redskaper og trygghet for hvordan han kan håndtere ulike situasjoner (...) Jeg tror det blir helt naturlig for ham å ha to mammaer, sa hun til Dagbladet i 2012.

Håndballspiller Anja Edin om å handle klær i herreavdelingen, og sin egen kleskolleksjon "unisexy" Vis mer

LES OGSÅ: Derfor ville hun skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer