Jakob Oftebro:

Var redd for å skremme datteren

- Hele sengen var svart av de tatoveringene, røper skuespilleren.

KONTRASTER: Skuespiller Jakob Oftebro avslører at det var store kontraster mellom hans nye rolle og det å være Pippis hest på hjemmebane. Foto: Morten Eik / Se og Hør
KONTRASTER: Skuespiller Jakob Oftebro avslører at det var store kontraster mellom hans nye rolle og det å være Pippis hest på hjemmebane. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Jakob Oftebro (36) er aktuell i rollen som narkokongen Freddy Hælvette i serien «Kids in Crime» som har premiere på TV 2 Play 25. november.

Det er liten tvil om at Oftebro har vært nødt til å hente frem en god porsjon brutalitet for narkokonge-rollen. Overfor Se og Hør avslører 36-åringen at det var store kontraster mellom jobben hans den tiden, og papparollen på hjemmebane.

- Det er det som er gøy med å være skuespiller, at man får lov til å bruke forskjellige sider av seg selv. Det å få lov til å spille en type som Freddy, det er kjempegøy.

- Jeg vet at min indre Freddy Hælvette, han ligger der et sted han, smiler skuespilleren.

Leverte i barnehagen «som Freddy Hælvette»

Etter lange dager på opptak som narkokonge, var det rett hjem til samboer og barn.

- Da var jeg søt som et lam.

Det var ikke bare personlighet og det indre som måtte endres for rollen, skuespilleren måtte også endre drastisk på utseendet. Håret ble kort, han måtte legge på seg og kroppen ble full av store tatoveringer.

- Hvordan var det for familie, venner og kjæreste - at du plutselig hadde et helt nytt utseende?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.