Var redd for å bli avhengig av alkohol

- Jeg tenkte at fortsetter jeg sånn får jeg et problem med alkohol, sier Liv Ullmann.

DROPPET ALKOHOL: For 20 år siden sa Ullmann til seg selv at dersom hun fortsatte å nyte alkohol på den måten hun gjorde, ville det til slutt bli et problem for henne. Foto: Stella Pictures
DROPPET ALKOHOL: For 20 år siden sa Ullmann til seg selv at dersom hun fortsatte å nyte alkohol på den måten hun gjorde, ville det til slutt bli et problem for henne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den folkekjære skuespillerinnen Liv Ullmann (74) forteller til VG Helg at hun for over 20 år siden kuttet alkoholen brått - i fare for å bli avhengig.

- Jeg visste at jeg ikke burde drikke. Jeg drakk ikke enormt, ingen av mine venner fra den tiden så på det som at jeg misbrukte alkohol. Men jeg visste inni meg at når de ikke ville ha mer, så tok jeg et glass til. Fordi jeg var sjenert, jeg kjente meg utenfor og jeg kjente at jeg var annerledes og ingen likte meg, sier hun åpenhjertig.

Men etter hvert fikk hun nok av å føle at hun måtte ha vin for å ta del i tilsteldninger - hvor hun ofte var hovedpersonen.

- For mange år siden sa jeg til meg selv at hvis du fortsetter sånn får du et problem med alkohol. Så jeg sluttet brått. Og har aldri savnet det. Det er langt over 20 år siden.

I fjor høst intervjuet Seoghør.no den verdensberømte stjernen i forbindelse med premieren på hennes siste film «To Liv», og midt under videointervjuet skjedde det noe uventet.

Ullmann og regissøren var midt i en setning da en forbipasserende regelrett skubbet til 74-åringen så hun føk bakover.

- Unnskyld at jeg sto i veien for deg da!, utbrøt Ullmann til den forbipasserende.

Se video av den overraskende hendelsen her!
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer