- Var redd det ikke skulle bli sexy nok

Robinson-deltagerne måtte kaste klærne i vinterkulda. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag er det klart for første program av tidenes første «Vinter-Robinson».

Været under innspillingen av TV3s realityserie ble til tider så kaldt at deltagerne måtte evakueres, men for programleder Christer Falck var ikke temperaturen den eneste bekymringen.

Falck sier til Seoghør.no at han var redd for at det skulle bli vanskelig å få til sexy scener med deltagerne, når de hele tiden gikk innpakket i tykt vintertøy.

- Jeg var litt redd for at det skulle bli litt lite sexy. Vanligvis så er Robinson et veldig sexy program, hvor folk kommer inn litt «chubby»  hvite og blir brunere og finere for hver dag.

Løsningen ble å innføre konkurranser og overraskelser som belønnet deltagerne med blant annet fellesbad i en stor badestamp.


Falck sier han i likhet med tidligere sesonger også har kjempet for å få med en «Robinson-babe» i serien.

I år falt valget på 21-åringen Renate Strøm fra Stavanger, som blant annet har vært modell i bladet Vi Menn.

- Jeg liker meg best med sminkemasken på og styla hår, men jeg er en jente som kan tilpasse meg. Og Norge er et utrolig vakkert land som jeg får oppleve på en unik måte, sa hun til Seoghør.no, da vi møtte henne under innspillingen i Rauland i Telemark.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her er årets Robinson-deltagere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer