Prins Harry og prins William:

- Var rasende på broren

Det skal ha vært alt annet enn god stemning da prins William uttrykte sin bekymring for lillebrorens romanse.

KRANGEL: Ifølge en ny bok skal det ha vært full isfront mellom prins Harry og prins William. Foto: Beretta / Sims / REX / NTB
KRANGEL: Ifølge en ny bok skal det ha vært full isfront mellom prins Harry og prins William. Foto: Beretta / Sims / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tilbake i 2016 begynte romanseryktene å florere mellom hertuginne Meghan (40) og prins Harry (37). Kort tid etter bekreftet omsider det britiske kongehuset forholdet.

Siden den gang har forholdet mellom Meghan og de øvrige kongelige familiemedlemmene vært krevende.

Nå har imidlertid den bestselgende forfatteren Christopher Andersen (72) hevdet at prins William (39) skal ha stilt seg kritisk og vært bekymret for brorens påbegynte romanse med Meghan.

Det gjør han i sin nye bok «Brødre og hustruer: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry, and Meghan».

TALE: Prins Harry fortalte at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Nye avsløringer

De angivelige påstandene skal derimot ikke ha blitt godt mottatt av prins Harry, som ifølge boken satte sinnene i kok etter brorens spørsmål om romansen deres. Saken omtales blant annet av Page Six og Fox News.

Som respons skal han ha svart William følgende:

«Hvem i helvete tror du at du er?».

I boken siterte Andersen en kilde som hevdet at hendelsen fant sted tilbake i september 2017. Det var på denne tiden Harry hadde tenkt til å fri til Meghan, men da skal William ha reagert og spurt broren om hvorfor han måtte forhaste seg med giftermål.

Stemningen skal ha vært svært dårlig etter utbruddet, og Harry skal ha vært rasende for at broren forsøkte å blande andre inn i hans private kjærlighetsliv.

Prins Harry og William er ute i gatene i Memphis i USA, noe som skapte kaos i gatene. Video licensed from Splash News / All Over Press Vis mer

Til tross for at førstnevnte hadde gitt klar beskjed om hva han tenkte om situasjonen, skal William likevel ha kontaktet onkelen deres, Earl Charles Spencer (57). Det skal han ha gjort i full bekymring for at broren gikk for raskt frem i forholdet med Meghan.

Fryktet hertuginnen

Andersen hevder videre i boken at William fryktet at den tidligere amerikanske skuespillerinnen var en såkalt «opportunist», som vil si at en person utnytter omgivelsene til sin egen fordel.

Det tar imidlertid ikke slutt der. Hertuginne Kate (39) skal ha blitt helt satt ut over opplysningene som Meghans far, Thomas Markle (77), hennes halvsøster og halvbror hadde gitt til avisene.

Etter at flere artikler ble publisert om Meghan, hevdes det å ha vært alt annet enn en dans på roser for den britiske kongefamilien. Spesielt ikke for William som skal ha slitt med å finne ut hvem han skulle tro på.

Hele situasjonen hadde angivelig vært krevende for sistnevnte. Han kontaktet til og med faren prins Charles (73) for å snakke ut om det.

«Det føles som om jeg har mistet min beste venn», hevdes det at William også skal ha sagt etter at broren gikk inn i et forhold med Meghan.

STRID: Det skal være stor uenighet innad i den britiske kongefamilien etter at det ble klart at Meghan og Harry ønsker å trekke seg tilbake. Se og Hørs kongehusekspert forklarer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Stygg konflikt

Ved senere anledninger skal det ha oppstått flere intriger mellom William og Harry. I slutten av 2018 ble det bekreftet at Harry og hertuginne Meghan ikke lenger skulle bo med William og hertuginne Kate på Kensington Palace.

Ifølge flere kilder den britiske avisen The Sun hadde vært i kontakt med, hevdet at William var rasende på broren og kastet ut han og Meghan.

Det hele skal ha skjedd etter anklager om at Meghan skal ha mobbet en ansatt. I løpet av tre måneder mistet 39-åringen tre ansatte.

I kjølvannet av den kongelige exiten, hvor Meghan og Harry trakk seg tilbake i fjor, har det dukket opp en rekke historier om brødreforholdet. I høst ble det også hevdet at de brøt kontakten i to måneder.

Ifølge US Weekly skal konflikten mellom Harry og William ha vært så stor at flere ble redde for at det ikke gikk an å redde forholdet.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

- William og Harrys konflikt var veldig ekte, veldig stygg og utrolig intens. De møtte en blindvei, og det var så mye gjørme under broen at flere følte at konflikten var umulig å løse, har kilder tidligere uttalt til US Weekly.

LES OGSÅ: Derfor vekker julekortet oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer