Mandy Moore:

- Var punktlig og kom på termindato

Skuespilleren og artisten ble mamma for første gang.

TO BLE TRE: Taylor Goldsmith og Mandy Moore jubler av glede etter at de ble foreldre. Foto: Alex Berliner/Invision for the Television Academy/AP Images/NTB
TO BLE TRE: Taylor Goldsmith og Mandy Moore jubler av glede etter at de ble foreldre. Foto: Alex Berliner/Invision for the Television Academy/AP Images/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst kom den hyggelige nyheten om at Hollywood-stjernen Mandy Moore (36) og ektemannen Taylor Goldsmith (35) ventet sitt første barn sammen.

Tirsdag kveld, norsk tid, avslører skuespilleren at babyen har kommet til verden.

Fikk en sønn

I et innlegg på Instagram viser den stolte nybakte moren frem sin lille hjerteknuser, samtidig som hun røper både kjønn og navn.

- Gus er her. Vår søte gutt, August Harrison Goldsmith. Han var punktlig og kom på termindatoen, til stor glede for foreldrene hans, skriver hun og fortsetter:

- Vi var forberedt på å forelske oss på alle mulige nye måter, men dette overgår alt vi noensinne kunne ha forestilt oss.

Moore har tidligere åpnet seg opp om sitt vanskelige svangerskap og fruktbarhetsproblemer. I januar fortalte hun blant annet at hun lenge hadde vanskelig for å tro at hun i det hele tatt var gravid, skriver People.

- Jeg holdt så og si pusten frem til uke 12, delte hun i et intervju med magasinet Romper, ifølge nettstedet.

Først i sitt tredje trimester begynte hun å føle at graviditeten var «ekte».

- Da jeg var online for å kjøpe smokker snudde jeg meg til mannen min og sa: Det er sant. Det kommer til å være et lite menneske som trenger en smokk.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

«Den mest fabelaktige pappaen»

Mandy Moore og Taylor Goldsmith giftet seg i all hemmelighet i november 2018.

I et intervju med Glamour like etterpå snakket hun åpenhjertig om forholdet til sin ferske ektemann.

- Han får hjertet mitt til å smelte. Jeg kan ikke se for meg en bedre partner enn han, fortalte hun til magasinet.

Den gangen avslørte hun også babyplaner for fremtiden.

- Han kommer til å bli den mest fabelaktige pappaen. Jeg ser på fortiden som en fase jeg måtte gjennom for å komme meg dit jeg er i dag. Jeg hadde gladelig gått gjennom det samme én million ganger hvis det bringer meg til Taylor, uttalte hun.

Før Goldsmith var Moore i et turbulent ekteskap med rockestjernen Ryan Adams (46).

Skilsmissen med Adams i 2015 gikk hardt inn på skuespilleren, som blant annet fortalte i intervjuet med Glamour at hun på den tiden befant seg «i en ond spiral hun ikke kom seg ut av».

Til Cosmopolitan har hun avslørt at ekteskapsbruddet var en øyeåpner.

- Kombinasjonen av å gå gjennom en humpete skilsmisse, og bli eldre, har definitivt gitt meg tykkere hud. Jeg innså at jeg må sette meg selv foran, og ikke finne meg i alt, fortalte hun til magasinet.

LES OGSÅ: Slik svarer Heidi Montag på babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer