Mandy Moore:

- Var punktlig og kom på termindato

Skuespilleren og artisten ble mamma for første gang.

TO BLE TRE: Taylor Goldsmith og Mandy Moore jubler av glede etter at de ble foreldre. Foto: Alex Berliner/Invision for the Television Academy/AP Images/NTB
TO BLE TRE: Taylor Goldsmith og Mandy Moore jubler av glede etter at de ble foreldre. Foto: Alex Berliner/Invision for the Television Academy/AP Images/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst kom den hyggelige nyheten om at Hollywood-stjernen Mandy Moore (36) og ektemannen Taylor Goldsmith (35) ventet sitt første barn sammen.

Tirsdag kveld, norsk tid, avslører skuespilleren at babyen har kommet til verden.

Fikk en sønn

I et innlegg på Instagram viser den stolte nybakte moren frem sin lille hjerteknuser, samtidig som hun røper både kjønn og navn.

- Gus er her. Vår søte gutt, August Harrison Goldsmith. Han var punktlig og kom på termindatoen, til stor glede for foreldrene hans, skriver hun og fortsetter:

- Vi var forberedt på å forelske oss på alle mulige nye måter, men dette overgår alt vi noensinne kunne ha forestilt oss.

Moore har tidligere åpnet seg opp om sitt vanskelige svangerskap og fruktbarhetsproblemer. I januar fortalte hun blant annet at hun lenge hadde vanskelig for å tro at hun i det hele tatt var gravid, skriver People.

- Jeg holdt så og si pusten frem til uke 12, delte hun i et intervju med magasinet Romper, ifølge nettstedet.

Først i sitt tredje trimester begynte hun å føle at graviditeten var «ekte».

- Da jeg var online for å kjøpe smokker snudde jeg meg til mannen min og sa: Det er sant. Det kommer til å være et lite menneske som trenger en smokk.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

«Den mest fabelaktige pappaen»

Mandy Moore og Taylor Goldsmith giftet seg i all hemmelighet i november 2018.

I et intervju med Glamour like etterpå snakket hun åpenhjertig om forholdet til sin ferske ektemann.

- Han får hjertet mitt til å smelte. Jeg kan ikke se for meg en bedre partner enn han, fortalte hun til magasinet.

Den gangen avslørte hun også babyplaner for fremtiden.

- Han kommer til å bli den mest fabelaktige pappaen. Jeg ser på fortiden som en fase jeg måtte gjennom for å komme meg dit jeg er i dag. Jeg hadde gladelig gått gjennom det samme én million ganger hvis det bringer meg til Taylor, uttalte hun.

Før Goldsmith var Moore i et turbulent ekteskap med rockestjernen Ryan Adams (46).

Skilsmissen med Adams i 2015 gikk hardt inn på skuespilleren, som blant annet fortalte i intervjuet med Glamour at hun på den tiden befant seg «i en ond spiral hun ikke kom seg ut av».

Til Cosmopolitan har hun avslørt at ekteskapsbruddet var en øyeåpner.

- Kombinasjonen av å gå gjennom en humpete skilsmisse, og bli eldre, har definitivt gitt meg tykkere hud. Jeg innså at jeg må sette meg selv foran, og ikke finne meg i alt, fortalte hun til magasinet.

LES OGSÅ: Slik svarer Heidi Montag på babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer