Kjendisenes første sommer­jobber:

- Var pappas dårligste arbeidskraft

Kjendisene har vært borti litt av hvert før karrieren satte fart.

SOMMERJOBB: Som mange andre, startet også kjendisene med en sommerjobb før de fant sitt virkelige kall i livet. Dette var deres første sommerjobber. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør / Morten Eik, Se og Hør
SOMMERJOBB: Som mange andre, startet også kjendisene med en sommerjobb før de fant sitt virkelige kall i livet. Dette var deres første sommerjobber. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør / Morten Eik, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens det for mange kan virke som at kjendisene lever et liv i sus og dus, med kjendisfester, tv-opptredener og sponsede innlegg i sosiale medier, har også de startet i arbeidslivet som unge.

Sommerferien er ofte den tida da mange får sin første jobb, da i form av en sommerjobb, og kjendisene her til lands har drevet med litt av hvert. For enkelte var også den første sommerjobben inngangsbilletten til bransjen de nå er i.

Blant disse er programleder Katarina Flatland (30), som føler seg heldig med sin første sommerjobb. I en alder av 21 hadde hun allerede noe erfaring fra tv, og sikret seg jobben som programleder for «Sommertid» på TV 2 tre dager i uka.

- Jeg føler det er veldig sært å ikke ha hatt en eneste sommerjobb før man er 21, men jeg var heldig sånn sett. Jeg fikk jo verdens beste sommerjobb fra start, forteller 29-åringen til Se og Hør.

Året etter returnerte hun til «Sommertid», før hun i 2014 ble programleder for «Jakten på kjærligheten» på samme kanal. Siden har hun jobbet med «Idol», og i år er hun igjen å se på skjermen i ferien, når hun skal lede «God sommer Norge».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer