- Var på TV med buksa på vranga

Karen-Marie Ellefsen om sin ukjente side.

<strong>OVERTROISK:</strong> - Hvis jeg har tatt på meg noen klær på vrangen så tørr jeg ikke ta de av og ta de på rett vei, sier Karen-Marie Ellefsen. Foto: Anne Liv Ekroll, NRK
OVERTROISK: - Hvis jeg har tatt på meg noen klær på vrangen så tørr jeg ikke ta de av og ta de på rett vei, sier Karen-Marie Ellefsen. Foto: Anne Liv Ekroll, NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I helgen loset Karen-Marie Ellefsen (61) TV-seerne gjennom VM-sendingene fra Vikersund. Men til Seoghør.no avslører hun at hun er så overtroisk at det enkelte ganger går galt.

- Jeg er overtroisk av meg. Hver gang jeg ser en katt så spytter jeg tre ganger. Det er noe jeg ikke kan hjelpe for. Jeg bare må gjøre det, forteller NRKs legendariske sportsanker til Seoghør.no.
 
Men det er ikke bare med katter, hun er overtroisk.
 
- Hvis jeg har tatt på meg noen klær på vrangen så tørr jeg ikke ta de av og ta de på rett vei. Det er noen som sier at hvis du retter det opp så kommer det et dødsfall i nær familie. Vel, dette førte til at jeg en gang gikk på jobb med buksen på vrangen. Jeg var på TV også, men jeg tror ikke noen merket det, sier Karen-Marie Ellefsen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det gikk utover familien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer