Serena Williams:

Var på trening da datteren overrasket

Tok til tårene da hun innså hva hun hadde gått glipp av.

TOK TIL TÅRENE: Tennisstjernen Serena Williams tok til tårene da hun innså at hun ikke hadde vært til stede under datterens store begivenhet. Foto: NTB Scanpix
TOK TIL TÅRENE: Tennisstjernen Serena Williams tok til tårene da hun innså at hun ikke hadde vært til stede under datterens store begivenhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige mandag gikk startskuddet for årets Wimbledon-turnering, som anses å være en av de gjeveste turneringene innen tennissporten.

Blant de store tennisstjernene som deltar i konkurransen, finner man selvsagt også tennissesset Serena Williams (36).

At turneringen kan by på nerver, tårer og spenning for utøverne er ingen hemmelighet, men for ovennevnte var det imidlertid helt andre ting som fikk frem tårene.

- Jeg gråt

Samtidig som Serena var ute på tennisbanen for å trene til den store turneringen, var det nemlig andre, men like store begivenheter som fant sted utenfor banen.

På Twitter deler tennisstjernen en personlig beskjed om at hun gikk glipp av datterens aller første skritt.

- Hun tok sine første skritt, og jeg var på trening og gikk glipp av det. Jeg gråt, skriver hun.

Blir trøstet av fansen

På kort tid har innlegget til Serena gått som en farsott i sosiale medier, der flere fans trøster den verdensberømte tennisstjernen.

- Hun gikk glipp av deg vinne 23 Grand Slam-titler, men hun vil likevel vite at du er den beste tennisspilleren gjennom tidene, skrev én fan, mens en annen kommenterte:

- Du kommer til å få tusenvis av magiske øyeblikk med henne. Ikke vær bekymret.

- Du kommer til å være den beste moren for henne, uansett hva, skrev en tredje.

Multitasking

De siste ukene har vært svært hektiske for Serena, som iherdig har trent seg opp til den store turneringen. Det har også datteren Alexis Olympia Ohanian Jr. (10 md.) tilsynelatende merket godt.

På Instagram har Serena delt flere bilder av datteren og ektemannen Alexis Ohanian (35), der de tilbringer familietid mellom slagene.

Serena har til og med tatt med datteren ut på tennisbanen.

Hummm that looks yummy #wimbledon go Mommy

Et innlegg delt av Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian)

Storsjarmør

Det var i september i fjor at Serena og ektemannen kunne glede seg over å ha blitt foreldre for første gang.

Og bare ti måneder gammel har datteren allerede klart å smelte hjertene til flere fans.

Da Serena returnerte til tennisbanen etter endt mammapermisjon, var datteren Alexis Olympia med pappa for å heie fra tribunen.

PÅ TRIBUNEN: Da Serena Williams (foran t.v.) gjorde comeback etter fødselen, var både ektemannen og deres lille datter (midten) til stede for å heie Foto: NTB scanpix
PÅ TRIBUNEN: Da Serena Williams (foran t.v.) gjorde comeback etter fødselen, var både ektemannen og deres lille datter (midten) til stede for å heie Foto: NTB scanpix Vis mer

Den da fem måneder gamle jenta sjarmerte alle der hun satt på fanget til Alexis med et pannebånd med en stor rød sløyfe, som matchet mammas antrekk.

- Det er helt topp. Det er hennes første kamp, så jeg er glad for at hun fikk se den, fortalte Serena om datterens oppmøte, ifølge Mirror.

Serena spilte dobbel med søsteren Venus Williams (37) under Fed Cup i Nord-Carolina under comebacket. Søstrene tapte, men likevel var kampen en positiv opplevelse for den nybakte moren, som hadde et komplisert svangerskap som endte i et hastekeisersnitt da datteren kom til verden.

LES OGSÅ: - Vondt å merke at William ble veldig pappadalt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer