«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

- Var på tide å dra hjem til datteren min

Pål «OnklP» Tøien er meget fornøyd med egeninnsatsen. Han tror moren hadde vært stolt av ham.

DOBBEL-EXIT: To deltakere måtte forlate «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» under torsdagens episode. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdagens episode av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» bød på mer dramatikk enn produksjonen muligens hadde sett for seg. Først måtte Lise Finckenhagen (43) trekke seg som følge av skadene hun i løpet av sesongen hadde fått i foten. Hun ble først tråkket på av en hest, men det var ikke drastisk nok til å avbryte der og da.

De videre påkjenningene i foten sørget imidlertid for at eventyret fikk en brå slutt. Hun ble anbefalt av en lege om å trekke seg, et råd hun fulgte. Helsedramatikken tok ikke slutt der, og den kjente tv-kokken sliter fortsatt med senskader.

Hun var derimot ikke den eneste som måtte ut av konkurransen ufrivillig. Mot slutten av episoden tapte Pål Tøien (35), bedre kjent som OnklP, utslagskonkurransen, og måtte dermed pakke sakene sine og hoppe av eventyret.

Han skulle gjerne ha holdt lenger, men måtte se seg slått av Atle Pettersen (30) og Maren Turmo (20). De tre gjorde det dårligst i konkurransen, og måtte konkurrere igjen. Til sist sto altså Tøien igjen med det korteste strået.

- Dritt

- Det har vært helt rått å være med på. Vi har ledd, grått, svettet, blødd, klatret og jeg synes det har vært helt konge. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle holde ut så lenge, fortalte han i programmet, tydelig rørt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer