Nye påstander om kronprins Frederik

- Var på jakt med Casanova

Stadig nye påstander og hemmeligheter dukker opp.

PÅ JAKT: Kronprins Frederik skal ifølge spansk TV ha møtt Genoveva på jakttur i Østerrike. Bildet er fra en annen anledning. Foto: Niels Åge Skovbo/All Over.
PÅ JAKT: Kronprins Frederik skal ifølge spansk TV ha møtt Genoveva på jakttur i Østerrike. Bildet er fra en annen anledning. Foto: Niels Åge Skovbo/All Over. Vis mer
Publisert

Meksikanskfødte Genoveva Casanova (47) har skapt seg et liv i Spania. Hun er blitt kjent verden over etter at bildene av henne med kronprins Frederik (55) i Madrid har skapt enormt oppstyr i Danmark.

Men var det første gang de møttes? Casanova «møtte prins Frederik på en eksklusiv jakttur», hevder spansk TV-journalist, ifølge Mailonline.

Sosietetskvinnen har gått i skjul etter først å ha truet med søksmål mot ukebladet Lecturas - og deretter avvist «ondsinnede rykter» om et forhold til Danmarks fremtidige konge.

Det har stormet rundt den danske kronprinsen etter at det dukket opp bilder av han med en meksikansk modell. Video: Kaspar Wenstrup, Se og Hør. Vis mer

Single Genoveva har innrømmet at hun har et vennskap med Danmarks kronprins Frederik - som er gift og har fire barn.

Nylig kom ferske avsløringer om Casanova av programlederen for det spanske TV-programmet «Espejo Público», Susanna Griso. Hun forteller at hun hadde vært i kontakt med flere av Casanovas venner.

Griso hevdet at Casanova hadde kommet nær den danske tronarvingen etter at de møttes på en eksklusiv fjelljakt.

Kongehusekspert Caroline Vagle om kronprins Frederik sine utroskapsrykter. Reporter: Caroline Vagle. Video: NTB Vis mer

Programlederen forklarte: - Dette er eksklusive møter der du må betale mye penger for å delta. Alle kongelige og barna til de største familiene er der. Turene organiseres hovedsakelig i Tyskland og Østerrike. På slike turer, vanligvis i fjellområder, betaler gjestene tusenvis av euro for å kunne jakte på europeiske storviltarter som rådyr, alpesteinbukk, villsvin og mufflonvillsau.

Griso la til: - Vennene hennes har fortalt meg at hun har det veldig vanskelig nå. Hun gjemmer seg - og har slått av mobilen fordi hun ikke vil at noen skal ringe henne.

I SKJUL: Genoveva Casanova har gått i skjul etter at bildene av henne og Frederik i Madrid dukket opp. Foto: GTres/SplashNews/NTB
I SKJUL: Genoveva Casanova har gått i skjul etter at bildene av henne og Frederik i Madrid dukket opp. Foto: GTres/SplashNews/NTB Vis mer

Bildene i Lecturas utløste stor medieinteresse, og historien har dominert aviser, ukeblader og talkshow de siste dagene. I Danmark er mange skuffet over kronprins Frederik.

Nyhetene kommer bare uker at Genoveva angivelig snakket med spanske reportere 19. oktober - og ble sitert på følgende:

- Jeg har vært alene nå i nesten åtte år. Mitt viktigste krav for øyeblikket, og det har det vært en stund nå, er at det skal være kjærlighet - vi må virkelig elske hverandre. Det du verdsetter mest i livet, er at noen elsker deg!

Casanova var tidligere gift med forfatteren Cayetano Martínez de Irujo (60) fra 2005 til 2007. De har to voksne barn sammen.

Den glamorøse sosietetskvinnen insisterer på at hun har vært singel i nesten et tiår, men ryktebørsen har vært full av nyheter om kjærester, så sent som i fjor.

Hun har vært linket til den meksikanske sangeren Luis Miguel, selv om paret aldri bekreftet om de var i et forhold. Hun ble også koblet sammen med Gonzalo Vargas Llosa, en seniorpolitikkrådgiver ved FNs høykommissær for flyktninger, før hun ble sammen med Spanias tidligere justisminister, José María Michavila, etter at hans kone døde.

Hennes mest nylige romanse skal ha vært med landbruksforretningsmannen José Manuel Gayán Pacheco i fjor,

Genoveva er kjent i Spania som deltaker i reality-TV og har dukket opp i Spanias versjon av den populære matlagingsprogrammet «Masterchef».

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer