- Var på byen med Hollywood-stjerne

Den norske Tv-kjendisen passer på superstjernene. Se video!

PÅ BYEN: Tom Sandstad fra «71 Grader Nord» har i en årrekke jobbet som livvakt for superstjerner på Norges-besøk. Her følger han Hollywood-stjernen Gerard Butler på rød løper i Oslo i november i fjor. - Vi var ute på byen. Da gikk vi rundt på  Foto: Anders Myhren / Seher.no
PÅ BYEN: Tom Sandstad fra «71 Grader Nord» har i en årrekke jobbet som livvakt for superstjerner på Norges-besøk. Her følger han Hollywood-stjernen Gerard Butler på rød løper i Oslo i november i fjor. - Vi var ute på byen. Da gikk vi rundt på Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se Tom Sandstad passe på Gerard Butler i Oslo nederst i saken!

SEHER.NO: - Gerard Butler er en av de absolutt hyggeligste stjernene jeg har møtt. Det var som å sitte å snakke med hvem som helst, sier Tom Sandstad (48) til Seher.no.

Mange TV-seere drar nok kjensel på den barske Oslo-mannen fra langt mindre glamorøse omstendigheter enn fra røde løpere med Hollywood-stjerner. Sandstad er nemlig å se som den eldste deltageren i årets utgave av «71 Grader Nord».

- Jeg er nok ikke den typiske «71»-deltageren med masse friluftsbakgrunn, sier Tom Sandstad til Seher.no.
 
48-åringen har i en årrekke jobbet som livvakt for internasjonale superstjerner på Norges-besøk, en jobb han fikk etter mange års erfaring som dørvakt på kjendisklubben «Smuget».

- Jeg har jobbet veldig mye med sikkerhet, og har jobbet med kjente artister som Madonna, Bruce Springsteen, Michael Jackson og Mariah Carey. Å jobbe med sikkerhet i Norge er ikke noe problem. Det er mer å kjenne til hvor du skal gå og hva du skal gjøre og planlegge ting. Det er folk som skal ha autografer og drar litt i dem, men folk er stort sett snille, forteller Tom til Seher.no.
 
Og da Hollywood-kjekkasen Gerard Butler gjestet Norge i november i fjor, fulgte Tom hakk i hæl under hele oppholdet.

- Med Gerard Butler var vi ute på byen. Da gikk vi rundt på Karl Johan og alt mulig. Da var det bare hyggelige folk som skulle ta bilde med ham og alt gikk veldig bra. Nordmenn er veldig snille sånn. Butler er bare så jordnær og kul og har ingen stjernenykker selv om han er en stor stjerner, sier Tom.

Men «71»-deltageren kan også fortelle om stjerneopplevelser som ikke er av den like hyggelige sorten.

- Det er enkelt å svare på hvem som har vært den minst hyggelige. Det er Prince. Han er en veldig stor artist, men han er veldig bevisst på hva han vil og ikke vil. Han klager fælt, og holdt nesten på å avlyse en konsert fordi ting ikke gikk helt etter planen, forteller Tom.

Om superstjernen Prince var en prøvelse for Tom, har han ikke hatt det mindre tøft under innspillingen av «71 Grader Nord». Med liten turerfaring, innrømmer 48-åringen at det ble en prøvelse.

- Turene var utrolig tøffe. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg ikke har ligget mye i telt før jeg ble med på «71 Grader Nord», men jeg synes det gikk fint, sier Tom Sandstad til Seher.no.

«71 grader nord» ser du på TVNorge mandager klokka 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det var tøft å reise fra babyen 

Se Tom Sandstad passe på Gerard Butler i Oslo her:[obj:media:8967]