Caitlyn Jenner:

Var på andre siden av jorda under Kylies fødsel

Caitlyn Jenner gikk glipp av fødselen til datteren.

GIKK GLIPP AV FØDSELEN: Faren til Kylie Jenner, Caitlyn Jenner var på et arrangement i Irland på tidspunktet Kylie fødte sitt første barn. Foto: NTB Scanpix
GIKK GLIPP AV FØDSELEN: Faren til Kylie Jenner, Caitlyn Jenner var på et arrangement i Irland på tidspunktet Kylie fødte sitt første barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I går avslørte Kylie Jenner (20) til hele verden at hun ble mamma til en nyfødt datter på torsdag. Dermed bekreftet realitystjernen graviditeten som det har blitt spekulert i av medier over hele verden siden september.

Den nybakte mammaen delte en rørende video på Youtube-kanalen sin hvor det blant annet ble filmet inne i fødestuen.

I videoen så man at moren Kris Jenner (62), og storesøster Khloé Kardashian (33) var til stede sammen med kjæresten Travis Scott (25). Kendall Jenner (22) var ikke fysisk til stede i fødestuen, men hun fulgte begivenheten over Facetime.

En spesiell person som derimot ikke var til stede under fødselen, var faren til Kylie, Caitlyn Jenner (68).

Caitlyn gjestet heller «TV3 Xposé Benefit Awards» i Irland på tidspunktet da Kylie brakte sitt første barn til verden, melder The Sun.

Saken fortsetter nedenfor.

Bekreftet datterens graviditet

Kort tid etter at nettstedet TMZ delte nyheten om Kylies graviditet i september, bekreftet Caitlyn selv nyheten via sin talsperson, meldte The Sun den gang. ​

Det ble nemlig hevdet at Caitlyn ikke hadde fått beskjed om Kylies graviditet personlig, men den påstanden slo talspersonen hardt ned på.

Saken fortsetter nedenfor.

- Alt jeg kan si er at det er en stund siden hun fikk vite det, sa Caitlyns talsperson til tabloidavisen i september.

Men selv om Kylies far valgte å bekrefte den hyggelige nyheten, holdt derimot Kylie og moren, Kris Jenner, kortene tett til brystet under hele graviditeten.

Det har vært mye oppmerksomhet rundt Caitlyn og hennes uttalelser om Kardashian-familien det siste halvåret.

Og ifølge nettstedet Hollywood Life kranglet eksparet Caitlyn og Kris om graviditeten til den yngste datteren deres og under hvilke omstendigheter fødselen skulle foregå.

I full krig om Kylies fødsel

Caitlyn og Kris var nemlig uenige om hvorvidt Kylies fødsel skulle filmes til TV-serien «Keeping Up With the Kardashians» eller ikke.

Caitlyn ønsket ikke at datterens fødsel skulle bli filmet og sendt på TV-skjermer over hele verden, hevdet en kilde overfor Hollywood Life.

- Kris planlegger å filme deler av fødselen til «Keeping Up With the Kardashians», og det gjør Caitlyn, som ikke lenger er en del av realityshowet, rasende. De krangler også om alt fra hvilket sykehus Kylie skal føde på, til hvem som skal være til stede under fødselen, uttalte kilden den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

EKSPAR: Caitlyn Jenner og Kris Jenner har ikke hatt det beste forholdet det siste året. Foto: NTB Scanpix
EKSPAR: Caitlyn Jenner og Kris Jenner har ikke hatt det beste forholdet det siste året. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forholdet mellom Caitlyn og Kris har ikke akkurat blomstret det siste året, og kilden forklarte at planleggingen rundt Kylies fødsel var den første samtalen de hadde hatt på lenge.

- I midten av foreldrene står Kylie som har sine egne ønsker og ideer om fødselen. Hun håper at foreldrene vil komme til enighet og at hun får bestemme over sin egen fødsel, hevdet kilden til Hollywood Life.

Stolte ikke på sin egen familie

Caitlyn har tidligere uttalt at forholdet til Kardashian-klanen trolig vil bli bedre med tiden. Men lite tyder på at isfronten har begynt å smelte.

I et tidligere intervju med Piers Morgan, har Caitlyn uttalt at hun holdt hele forvandlingen sin fra mann til kvinne hemmelig for familien.

- Jeg fortalte det ikke til noen. Hvorfor? Ingen av dem har noe med det å gjøre, fortalte hun.

MÅTTE SVARE FOR SEG: Republikaneren Caitlyn Jenner har tidligere uttalt at hun er imot homoekteskap. - Jeg er en veldig tradisjonell kvinne, svarer Jenner som nå later til å være mer åpen, til tross for sitt noe diffuse svar. Video: Ellentube Vis mer Vis mer

Caitlyn unnlot også å la Kardashian-familien lese deler av boken hennes «The Secrets of My Life».

Mye later til at forholdet var på sitt kjøligste da boken ble lansert, og ifølge Caitlyn selv, valgte hun å ikke la dem lese hele, da hun var redd for at de ville lekke detaljer til pressen.

- Selvsagt stolte jeg ikke på dem, sa 68-åringen, ifølge Mirror.

LES OGSÅ: - Khloé har ikke snakket til meg på to år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer