«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

- Var nesten litt i sjokk

Søndag ble åtte deltakere til syv i realitykonkurransen. - Jeg ville gi opp, innrømmer den utslåtte deltakeren.

SKADER SEG: Silje Halstensen får oppleve styrken av et våpen når hun skader seg under en konkurranse i «71 grader nord kjendis». Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av de siste episodene av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» har seerne kunnet følge deltakerne gjennom en lang og beinhard etappe som har vart over flere dager.

Allerede før de begynte på turen hadde fire av deltakerne blitt merket, og de to fra laget som kom sist til mål måtte derfor møtes i en utslagskonkurranse - hvor taperen røk ut av programmet.

«71 GRADER NORD KJENDIS»: Cristian Brennhovd var uenig med de andre deltakerne da de skulle handle inn til middag. Video: Discovery + Vis mer

Nok en gang var det lag Nordkapp som krysset mållinjen først, og dermed måtte artist Silje Halstensen (32) og komiker Jørgen Evensen (31) kjempe om hvem skulle beholde sin plass.

Til slutt var det Halstensen som trakk det korteste strået og måtte pakke sekken og reise hjem.

- Jeg ble veldig skuffet over meg selv da jeg røk ut så tidlig, forteller den utslåtte deltakeren til Se og Hør.

Blodig utgang

Nedturen for lag Lindesnes begynte da de innså at de hadde navigert helt feil, og innså at seieren ikke var innen rekkevidde likevel.

- Åh, da var virkelig hjertet nede i magen. Vi hadde gått i et sinnssykt tempo, og vi vet vi er merket og vet hva som står på spill. Hvis vi ikke vinner så er det ingen sjans, da må vi ut i duell, forteller Halstensen.

UT PÅ TUR: Ida Njåtun, Silje Halstensen og Jørgen Evensen fra lag Lindesnes underveis i etappen. Foto: Matti Bernitz / Discovery
UT PÅ TUR: Ida Njåtun, Silje Halstensen og Jørgen Evensen fra lag Lindesnes underveis i etappen. Foto: Matti Bernitz / Discovery Vis mer

- Det kom noen tårer fra meg og jeg ville egentlig gi opp.

At det sto mellom henne og Evensen i utslagskonkurransen gjorde det heller ikke noe bedre.

- Det var ikke noe gøy å være i duell mot Jørgen. Han var en av de jeg hadde definitivt best kontakt med, og følte vi leverte ganske likt både med humør og det sportslige - så det var uansett bare kjipt. Det var noe i meg som syntes det hadde vært vanskelig å vinne mot Jørgen, fordi det er en relasjon jeg setter så pris på.

SVINGE SEG: Den relativt nysingle komikeren Trine Lise Olsen ankom rød løper med 71 grader nord-vennene Fetisha Williams og Silje «Bendik» Halstensen. Men noen «hot girl summer» har hun ingen planer om! Video: Rød Løper Vis mer

En del av konkurransen var å skulle skyte på blink, og da Halstensen kom løpende fra skytebanen siste gang var det med et blodig kutt i pannen som hun trolig hadde fått fra siktet på geværet.

- Det var så fett! Når jeg først skal ryke så var jeg så glad at det ikke ble en søt pysete utgang, men heller sånn «hvor er legen, jeg tror hun trenger et plaster». Så jeg var veldig fornøyd med den. Det ble en blodig utgang, jeg gikk ut med et smell.

Knakk sammen

- Hvordan var det å si ha det til resten av laget?

- Åh det var trist, men jeg var nesten litt i sjokk og hadde ikke rukket å tenke gjennom alt. Jeg fikk knekken etterpå fordi jeg ble spurt om hva jeg kom til å savne, og det var å våkne i teltet med dem hver dag.

- Jeg hadde det så sykt bra, og sov bedre i telt med de enn hjemme i min egen seng. Jeg hadde det gøy hele tiden - jeg er veldig heldig og takknemlig.

VENNER: TV-kjendis Vegard Ylvisåker og realityprofil Cristian Brennhovd deltok nylig sammen på «71 grader nord kjendis», så da Discovery+ inviterte til høstlansering, hadde Ylvis latt seg style av bortreiste Brennhovd. Video: Rød Løper Vis mer

At eventyret brått var over ble likevel ganske tøft for artisten.

- Vi hadde vært mye i vannet, noe jeg elsker, men jeg var så gira på å padle og klatre. Jeg hadde liksom trent til dette i flere år i håp om at de skulle spørre meg, så det var så mye mer jeg ville gjøre. Men så ble det ikke sånn og da tenkte jeg bare «hvordan skal det bli nå, nå har jeg liksom gjort det jeg har drømt om så lenge og så er det plutselig over».

Daglig kontakt

Fetisha Williams (28), som var den første deltakeren som røk ut, har tidligere uttalt at hun aldri hadde vært med på «71 grader nord» igjen - om så hun fikk dobbelt så mye penger. Sånn er det imidlertid ikke for «Perfekt»-sangeren.

- Jeg gjør det gladelig igjen, definitivt. Med de samme lagene, sier hun, og legger til at de har beholdt det gode vennskapet de fikk da de var på tur.

AVSLØRER: Victoria Tolaas, kjent fra «Norges tøffeste» og «71 grader nord team», forteller at hun kunne dukket opp i populært program. Video: Rød Løper, Celina Morken / TV 2 / NRK. Reporter: Henriette Eilertsen / Thea Hope Vis mer

- Vi har fortsatt god kontakt. Et godt eksempel på hvordan Christian (Brennhovd, red.anm.) er, er at det er han som har tatt initiativ til å lage en Snapchat-gruppe med alle sammen, og der har vi daglig kontakt. Alle som var i Oslo dro også på Vegards (Ylvisåker, red.anm.) premiere tidligere i uka, og vi har avtale om julebord, forteller Halstensen entusiastisk.

LES OGSÅ: - Må ta en pause

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer