Var nær ved å trekke seg fra «Skal vi danse»

Eli Kari Gjengedal avslører overfor Seoghør.no hvorfor danse-deltakelsen hennes hang i en tynn tråd.

FRYKTET DET VERSTE: Eli Kari Gjengedal avslører at hun var usikker på om hun kunne delta i årets «Skal vi danse» etter at hun i fjor måtte operere kneet. I sommer begynte nemlig kneet å krangle. Foto: NTB scanpix
FRYKTET DET VERSTE: Eli Kari Gjengedal avslører at hun var usikker på om hun kunne delta i årets «Skal vi danse» etter at hun i fjor måtte operere kneet. I sommer begynte nemlig kneet å krangle. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Væranker Eli Kari Gjengedal (45) er en av de tolv kjendisene som skal svinge seg på parketten i høstens sesong av TV 2-suksessen «Skal vi danse». 

Da Seoghør.no møtte årets deltakere under den offisielle lanseringen forrige uke, avslørte den blide 45-åringen at hun var skremmende nær å trekke seg fra dansekonkurransen.

I fjor sommer måtte Eli Kari nemlig operere kneet etter hun røk korsbåndet i en skiulykke i det spanske ski- og strandeldoradoet Sierra Nevada noen måneder tidligere.

- Jeg holdt på å måtte melde avbud dagen før vi begynte å trene til «Skal vi danse», fordi kneet begynte å krangle litt på slutten av sommerferien, røper hun overfor Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

- Fikk klarsignal dagen før

Det fargerike værankeret innrømmer at hun var bekymret for at fysioterapeuten kom til å si at hun var nødt til å kaste inn håndkleet. Heldigvis fikk hun seg en positiv overraskelse. 

- Men så sa fysioterapeuten: «Her er det ikke noe galt, du har talent for restitusjon.» Så kneet har ikke plaget meg i det hele tatt. Jeg måtte jo spørre om jeg kunne delta, og han sa at ingenting var bedre for kneet mitt enn dansetrening, sier Eli Kari videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer