PÅ TV: Jan Thomas Mørch Husby, her avbildet sammen med Tova Borgnine og Lillian Müller, er programleder for TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood». Foto: TVNorge
PÅ TV: Jan Thomas Mørch Husby, her avbildet sammen med Tova Borgnine og Lillian Müller, er programleder for TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood». Foto: TVNorgeVis mer

Var nær ved å rømme fra Norge

- Plutselig skled alt bare i hverandre, forteller Jan Thomas.

SEHER.NO: Kjendisstylisten Jan Thomas Mørch Husby (43) er denne våren å se som programleder i TVNorge-serien «Ja, vi elsker Hollywood». Dette er Jan Thomas' første store programlederjobb, men langt fra hans første TV-opptreden.

Innimellom innspillingen av «Ja, vi elsker Hollywood» i vinter, var han en av flere som ledet under FEM-programmet «Studio 5». Og som om ikke det var nok, var han like før jul i flere uker en del av TV2s seersuksess «Skal vi danse».

- Norge er et lite land, så det blir veldig mye. Jeg har vært utrolig vár på det og brukt masse tid på hva det egentlig er jeg skal gjøre, innrømmer programlederen til Seher.no.
 

«Ja, vi elsker Hollywood», «Studio 5» og «Skal vi danse» er derimot det eneste 43-åringen har bidratt i. Tidligere har hatt både hatt sin egen dokusåpe på TV2 Zebra, vært coach i TV3s «Top Model», samt moteekspert i TVNorges «Motepolitiet».

- Er du redd for at folk skal bli litt lei av deg, Jan Thomas? 

- Der må jeg nok svare et stort ja. Jeg har følt at uansett hva jeg sier, skaper det forsider. Dessuten har jeg blitt en hyppig gjest på veldig mange TV-show.


Kjendisstylisten innrømmer at alt ikke har vært like lett å takle.

- Plutselig skled alt bare i hverandre og det kom til et punkt der jeg tenkte at «Hva gjør jeg nå?, hvem er jeg?, og hva er det egentlig jeg driver med?», forteller Jan Thomas Mørch Husby.

Og:

- Da var valget om å ta seg et friår og reise tilbake til USA, gå på skole, jobbe med de kundene jeg fortsatt har her borte og forsvinne fra Norge en stund. Kan man gjøre det eller blir man glemt? Det er jo en sånn fin ballanse på det også. Men det er helt klart at de tankene streifet meg.

Jan Thomas avslører også at han har takket nei til en rekke forespørsler om å medvirke i TV-programmer, men at «Ja, vi elsker Hollywood» passet ham så perfekt at han ikke kunne takke nei, ifølge ham selv.

«Ja, vi elsker Hollywood» sendes på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er benete og har hestetenner

Se videointervjuet med Jan Thomas Mørch Husby her: 
[obj:media:8496]