VAR UTSLITT: Etter all oppmerksomheten i kjølvannet av suksessfilmen «Avatar», ble skuespiller Zoe Saldana, som spilte den kvinnelige hovedrollen, psykisk utmattet. Her avbildet i Beverly Hills i sommer.  Foto: Stella  Pictures
VAR UTSLITT: Etter all oppmerksomheten i kjølvannet av suksessfilmen «Avatar», ble skuespiller Zoe Saldana, som spilte den kvinnelige hovedrollen, psykisk utmattet. Her avbildet i Beverly Hills i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer

Var nær psykisk sammenbrudd

Zoe Saldana ble fullstendig utslitt etter «Avatar»-suksessen.

Publisert
SEHER.NO: Hollywood-skuespiller Zoe Saldana (33), kjent som det blå romvesenet Neytiri i suksessfilmen «Avatar», slet med å takle ettervirkningene i kjølvannet av storfilmen.

Den vakre «Star Trek»-stjernen skal ha vært nær et psykisk sammenbrudd i etterkant av filminnspillingen, skriver ContactMusic.

- Året etter «Avatar» var følelsesmessig overveldende. Jeg reiste over hele verden, våknet konstant opp i nye tidssoner. Kroppen blir bare utmattet, og mot slutten av året kollapset jeg helt.

- Jeg satt på hotellrommet mitt og klarte ikke å slutte å gråte. Så klarte jeg ikke å holde meg våken, jeg må ha sovet i en hel måned, forteller hun til Latina Magazine ifølge ContactMusic.

Skjønnheten innrømmer videre at hun brukte lang til med å komme seg etter knekken. Men takket være støtten fra familien kom hun seg igjennom den tunge tiden.

- Det tok meg resten av året å komme meg på beina igjen, selv om jeg jobbet med innspillingen av «Colombiana». Takk Gud for at familien min var der, sier hun.

I dag foretrekker derfor «Avatar»-stjernen en roligere tilværelse. Hun avslører at hun kan la ulike plikter fare når hun føler det er nødvendig å heller slappe helt av.

- Jeg dusjer ikke hvis jeg ikke har lyst til det. Og svarer ikke på e-poster. Det er en sunn måte å være egoistisk på, forklarer skuespilleren videre.

Actionthrilleren «Colombiana», der Saldana spiller en kaldblodig snikmorder, har norsk kinopremiere 9. september. Forhåpentligvis klarer den avbalanserte 33-åringen imidlertid å få opp pulsen til kinogjengerne...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilbake på jobb etter terrorbomben  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer