Var nabo med drapsmannen

- Det er helt tragisk, mener Terje Schrøder.

<strong>VEKKER AVSKY:</strong> Drapsmann Anders Behring Breivik er mannen som sto bak bomben i Oslo og også massakren på Utøya.  Foto: Reuters
VEKKER AVSKY: Drapsmann Anders Behring Breivik er mannen som sto bak bomben i Oslo og også massakren på Utøya. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Great Garlic Girls»-stjernen Terje Schrøder (48) var en av dem som virkelig fikk merke terroren på kroppen fredag i forrige uke. Han satt nemlig og redigerte studioarbei nede i Oslo sentrum da rutene ble pulverisert og veggene trykket inn.

Da han kom hjem til sin egen leilighet på Skøyen, fikk han seg et nytt sjokk, skriver Her og Nå.

- Hele bygården var sperret, og da jeg ble gjort oppmerksom på at det var Anders Behring Breivik (32) som sto bak bomben og massakren, gjenkjente jeg ham straks. Han bor her i nabolaget, og jeg har sett ham flere ganger på treningsstudioet her på Skøyen hvor jeg trener, sier Schrøder til ukebladet.

48-åringen synes ikke noe om at han selv har bodd så nær mannen som hele Norge nå ser på med avsky.

- Det er helt forferdelig å tenke på at han har bodd her og at han har gjort noe sånt. Dette er bare helt tragisk, jeg vet ikke hva jeg skal si, forteller han til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det føles viktigere å være journalist   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer