STORT DRAMA: Da en bil brast inn i folkemengden og drepte to og tjue ble skadet var Karpe Diem-Magdi og kona like i nærheten. Foto: Scanpix
STORT DRAMA: Da en bil brast inn i folkemengden og drepte to og tjue ble skadet var Karpe Diem-Magdi og kona like i nærheten. Foto: Scanpix Vis mer

Var én meter fra Texas-dramaet der to omkom

- Livet holdt kanskje med 1, 5 meter. Karpe Diem-Magdi og kona opplevde bildramaet på nært hold.

SEOGHØR.NO: To personer døde og fem ble hardt skadet da en bil kjørte inn i en folkemengde under en musikkfestival i Austin, Texas onsdag kveld.

Én profilert nordmann opplevde dramaet svært tett innpå kroppen.

Rapperen og Spellemann-vinner Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid var i Austin sammen med kona Oda Felicia Bardal Sigstad og havnet midt i den dramatiske ulykken.

På sin Facebook-side skriver Oda at de to såvidt overlevde dramaet.

- Jeg vet ikke om nyhetene når Norge, men hvis noen har fått med seg politijakten og all dritten den førte med seg i Austin, så har vi det bra. Livet holdt kanskje med 1, 5 meter. Oda og Magdi, står det på Sigstads Facebook-profil.

Karpe Diems manager Morten Andreassen bekrefter at Magdi og kona kom uskadet fra hendelsen.

- Alt står bra til med Oda og Magdi. Jeg har ikke lyst til å si noe mer. Hun får stå for det hun har skrevet på Facebook, sier han til Se og Hør.

DØDSULYKKE:To personer omkom og 26 ble skadet da en bil kjørte inn i folkemengden utenfor en bar i Austin, Texas natt til torsdag.  Foto: Ap
DØDSULYKKE:To personer omkom og 26 ble skadet da en bil kjørte inn i folkemengden utenfor en bar i Austin, Texas natt til torsdag. Foto: Ap Vis mer

Verdens største musikkfestival

Det var under festivalen «South By Southwest» at en bil 00.30 lokal tid kjørte inn i en folkemengde utenfor baren Mohawk. Ifølge AP døde to mennesker, fem ble hardt skadet, mens 21 har lettere skader.

Øyenvitner fortalte CNN at en bil plutselig raste gjennom folkemengden. Kort tid etter ulykken dukket det opp bilder på sosiale medier av skadede mennesker langs fortauene mens andre utførte førstehjelp.

«South By Southwest» er en av verdens største i musikkbransjen med over 2200 offisielle band som spiller. Hvert år deltar også mange nordmenn på den berømte festivalen. Profilerte artister som Lady Gaga, 50 Cent og 2 Chainz skulle etter planen opptre i år.

PRISVINNERE: Sammen med Chirag Patel har Madgi vunnet flere musikkpriser for norsk rap. Foto: Stella Pictures
PRISVINNERE: Sammen med Chirag Patel har Madgi vunnet flere musikkpriser for norsk rap. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Heldigvis fikk vi være hos ham da han sovnet inn