Kelly Rowland, Beyoncé og Michelle Williams:

Var med på fødselen over Zoom

- Det var vakkert.

SØSTRE: «Destiny's Child»-artistene er fortsatt svært gode venninner. Foto: Diane Bondareff / AP / NTB

SØSTRE: «Destiny's Child»-artistene er fortsatt svært gode venninner. Foto: Diane Bondareff / AP / NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er 15 år siden den populære trioen «Destiny's Child» kastet inn håndkleet, etter å ha tatt verden med storm med hitlåter som «Say my Name» og «Survivor».

Stjernetrioen, som besto av Beyoncé Knowles (39), Kelly Rowland (40) og Michelle Williams (41), solgte mer enn 60 millioner plater på verdensbasis, og har av Billboard blitt rangert som en av de største musikalske trioene gjennom tidene.

De tre artistene har beholdt sitt nære vennskap, noe som virkelig kom frem da Rowland gjestet TV-showet «PEOPLE (The TV-Show)» nå nylig.

I januar fikk hun og ektemannen Tim Weatherspoon sitt andre barn, Noah Jon Weatherspoon, og under intervjuet konfronterte TV-verten artisten med et rykte som sier at hun fødte over Zoom:

- Ja, det gjorde jeg. Vi hadde familien på Zoom. De lå ved hodet mitt på et lite bord og kunne se Noah bli født. Det var vakkert, forteller Rowland.

Blant dem som fikk observere det vakre øyeblikket var selvfølgelig Beyoncé og Michelle, eller som Rowland omtaler de: «mine søstre».

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Helt rå tanter

Tobarnsmoren er full av lovord om sine søstre. Hun beskriver de som helt rå tanter, og at de skyndte seg for å møte den nyfødte Noah ansikt til ansikt.

Rowland har tidligere fortalt hvor mye hun verdsetter vennskapet med «Destiny's Child»-medlemmene.

I februar åpnet hun seg opp om det rørende øyeblikket da Knowles og Williams møtte den da fire uker gamle Noah for første gang.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

-Jentene var bokstavelig talt her nå nettopp, og da de møtte babyen var det som om en del av hjertet mitt bare … å kunne dele dette med Michelle og Bey er virkelig en gave, uttalte hun til Entertainment Tonight.

Fra før har Rowland og ektemannen sønnen Titan Jewell (6).

Delte sjeldne bilder av barna

Det er ikke bare Kelly Rowland som har opplevd magien ved å få barn. Beyoncé er trebarnsmor og har barna Blue Ivy (9) og tvillingene Remi og Sir (3) med ektemannen Jay-Z (51).

Stjerneparet har vært svært forsiktige med å eksponere barna på sosiale medier, så overraskelsen var nok derfor stor for mange da Beyoncé nylig postet en bildekarusell av alle tre barna på Instagram.

På første bilde poserer popstjernen og eldstedatteren sammen på en selfie hvor de lager trutmunn mot kamera.

Deretter kommer et av vesle Rumi som leker i strandkanten og et nærbilde av hendene til Beyoncé og Blue Ivy, mens fjerde og siste bilde viser henne sammen med sønnen Sir Carter vassende i vannet.

PRIVAT: Beyoncé er kjent for å være privat av seg, men i anledning nyttårsaften delte hun bilder av tvillingene sine. Video: Beyoncé Vis mer

Mens Blue Ivy viser ansiktet sitt på bildet, må vi nøye oss med bakhodet til tvillingene. Grunnen er antakelig at Beyoncé og Jay-Z ønsker å skjerme de yngste barna mer enn eldstedatteren Blue Ivy - som offentligheten har fått se langt mer til enn småsøsknene.

LES OGSÅ: Babydrømmen knust: - Stor risiko

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer