«Farmen» 2020:

- Var målskive for mobberne

Sidney Lunde er ikke redd for å være seg selv, men sånn har det ikke alltid vært.

FILLERS: Etter at kjæresten Raymond Røskeland var med på «Farmen», er det flere som har lagt merke til Sidney Lunde og utseendet hennes. Nå forteller hun hva hun har gjort og hvor mye det har kostet. Video: Henriette Eilertsen/Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Se og Hør): - Hvordan kan man forvente at barn ikke skal mobbe hverandre, når voksne og foreldre ofte er de verste?

Se og Hør møter Sidney Lunde (32), også kjent som kjæresten til «Farmen»-deltaker Raymond Røskeland (37), hjemme i Blomsterdalen i Bergen.

De siste ukene har 32-åringen fått enorm oppmerksomhet etter at hun begtynte å blogge om livet med Røskeland, og sistnevntes deltakelse i TV-programmet.

Kommentarene har ikke latt vente på seg, og Se og Hør har tidligere skrevet om slengbemerkningene som har kommet mot Lunde - blant annet at enkelte har lurt på om hun egentlig er født som jente.

32-åringen, som tidligere het Susanne, klarer heldigvis å riste av seg de styggeste ordene som skrives om henne - men slik har det ikke alltid vært.

- Gikk på utseendet mitt

Allerede som barn ble hun utsatt for mobbing, og har erfart blant det verste man kan gå gjennom som ung.

- Enten var jeg for tynn, eller så mente de (mobberne journ.anm.) at jeg så ut som en heks bare fordi jeg gikk i sorte klær. Jeg skiftet ofte stil, men uansett hvordan jeg gikk kledd, så fikk jeg ord slengt etter meg, forteller hun, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer