Espen Lind:

- Var livredd

«The Voice»-mentoren havnet i sykkelulykke.

MENTOR: De siste ukene har mange sett på når Espen Lind har sittet i mentor-stolen i «The Voice». Foto: Robert Holand/ TV 2
MENTOR: De siste ukene har mange sett på når Espen Lind har sittet i mentor-stolen i «The Voice». Foto: Robert Holand/ TV 2 Vis mer
Publisert

Espen Lind (52) er en etablert arist og låtskriver, og de siste årene har han også vært å se som mentor i TV 2-programmet «The Voice».

Fredag er det duket for finale i det populære programmet, og Lind er mentor for to av de fire finalistene.

Da 52-åringen gjestet podkasten «Krisemøter» nylig, var det derimot et annet tema enn programmet han er aktuell i som fikk oppmerksomhet.

- Hadde litt for stor fart

For et halvt års tid siden var Lind i en sykkelulykke, kan han fortelle i episoden. Ulykken fant sted da han syklet i fjellet i Frankrike. 52-åringen sier at han har drevet med terrengsykling i noen år, men han ble likevel utsatt for et stort smell da han syklet nedover fjellet i høst.

Thomas Tvedt rørte mentorene til tårer. Video: «The Voice»/TV 2. Vis mer

- Det var mye rullestein, og så hadde jeg litt for stor fart og så sklei jeg og fikk overbalanse, så jeg falt utenfor stien og først rett ned på en hylle nesten tre meter ned. Falt på hodet og skuldrene, og så falt jeg videre og trillet seks - syv meter ned i skråningen og havnet i et tornekratt, forteller artisten.

Han legger til at han hadde hjelm da han falt.

- Jeg husker det øyeblikket idet jeg skjønte at: «Nå går jeg over styret», og ser ned på fjellsiden. Da husker jeg at jeg tenkte «Det var det her kona mi sa jeg ikke skulle gjøre, hun hadde blitt så misfornøyd», sier han videre og humrer litt.

Datteren til Vålerenga-trener Dag Eilev Fagermo, Anne Fagermo og Endre Olsens duett rørte mentor Espen Lind. Video: «The Voice»/TV 2 Vis mer

Før turen hadde nemlig kona Lisa Tatjana Frimanslund (36) gitt han beskjed om å være forsiktig, kan han fortelle.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Espen Lind, foreløpig uten å lykkes.

«Er jeg lam?»

Til tross for den voldsomme smellen han beskriver klarte han å reise seg fra tornekrattet han til slutt landet i.

- Da jeg plutselig lå nedi krattet der og tenkte hva har skjedd - da var jeg livredd. «Har jeg knekt noe? Er jeg lam? Er noe ute av ledd?», så noe av det første jeg gjorde var å komme meg på bena igjen bare for å kjenne at alle lemmene hang på plass.

Celine Rensel og Ole Henrik Risøy Solheim fra Jarle Bernhofts lag får stående applaus etter dette. Video: «The Voice»/TV 2. Vis mer

Det gjorde de heldigvis, og Lind fikk etterhvert gått til bilen for å ringe kona si. Senere gikk turen til legevakten i Frankrike, forteller han.

Artisten forteller at han fortsatt kjenner det litt i skuldrene, men kom unna uten større skader.

LES OGSÅ: - Ganske sårt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer