NYTT FORSØK: «Ullared»-profilen Ola-Conny Wallgren (t.h.) har hatt mye uhell i kjærlighetslivet, men gir ikke opp. Her med tv-makker Morgan Karlsson. Foto: Kanal 5 / Discovery
NYTT FORSØK: «Ullared»-profilen Ola-Conny Wallgren (t.h.) har hatt mye uhell i kjærlighetslivet, men gir ikke opp. Her med tv-makker Morgan Karlsson. Foto: Kanal 5 / Discovery Vis mer

Ola-Conny Wallgren:

Var «livredd» jenter, har fått ny kjæreste

Ola-Conny Wallgren har funnet kjærligheten på nytt.

Publisert

Den populære, svenske tv-profilen Ola-Conny Wallgren (54) hadde egentlig bestemt seg for å ta en lang pause fra kjærligheten. Nå er riktignok singeltilværelsen over, skal vi tro den svenske avisen Expressen.

Det er i realityprogrammet «Hyséns», som følger familien til den svenske, tidligere fotballspilleren Glenn Hysén (59), at den karakteristiske «Ullared»-profilen plutselig dukker opp hjemme hos Hysén. Med seg har han en ukjent kvinne, 37 år gamle Camilla fra Dalarna.

- Dette er min nye kjæreste, forteller Wallgren til tv-kameraene, ifølge Expressen.

- Brant godt

Hans nye utkårede forteller at paret traff hverandre mens hun var på en reise gjennom landet. Wallgren bruker et billedlig uttrykk for å beskrive hvordan han falt for den 17 år yngre kvinnen:

- Gnisten brant godt, kan du si, sier han.

POPULÆRE: Fansen svermet rundt Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson da vi møtte den norgesaktuelle humorduoen i Frognerparken. Video: Lars Eivind Bones/Marianne C. Huseby/DBTV Vis mer Vis mer

Kjærestenyheten kommer et drøyt år etter at Wallgren erklærte at han var «livredd for jenter». Tv-profilens forrige forhold endte nemlig i retten, som følge av et meget bittert brudd.

- Det var et helvete, og nå tør jeg ikke date noen. Jeg er redd for å binde meg, forklarte han til svenske Hänt den gang.

Også da Se og Hør snakket med ham i april, prøvde han å tenke minst mulig på kjærlighet og romantikk.

Endte i retten

- Hver gang det skjærer seg med ei dame, skjer det ofte noe annet samtidig. Denne gang var mamma syk samtidig som det ble slutt med kjæresten, og jeg gikk på en skikkelig smell. Jeg gikk rett i veggen, rett og slett.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Det har vært litt mye styr i det siste. Heldigvis klarer jeg alltid å komme meg opp av søla. Det gjelder å tenke positivt, og se framover, konstaterte han over telefon fra Sverige.

På mange måter følte Wallgren at han gjenopplevde tida da ekteskapet med mora til hans tre barn gikk i oppløsning. Den gang gikk faren bort, etter lang tids kreftsykdom, midt i skilsmisseprosessen.

- Man er aldri forberedt på noe sånt, det treffer deg midt i ansiktet, sa Wallgren.

Populær

Uhell i kjærlighetslivet til tross, Wallgren er altså ikke av typen som gir opp.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med 54-åringen, foreløpig uten hell.

Helt siden svenske Kanal 5 begynte å følge stedet han har vært ansatt ved i en årrekke, det gigantiske lavprishuset Gekås Ullared, har interessen for den joviale tobarnsfaren fra Tvååker vært stor. Også blant det motsatte kjønn.

Se og Hør har flere ganger skrevet om hvordan Wallgren får frierbrev i postkassa, eller blir kontaktet av kvinner, også norske, på andre måter - som ønsker å bli bedre kjent med den populære tv-profilen. Slik var det fortsatt da Se og Hør snakket med ham før sommeren, skal vi tro 54-åringen.

- Det er stort sett bare hyggelige henvendelser. Egentlig er det også en slags bekreftelse på at jeg fortsatt ser noenlunde bra ut, eller, spøkte han.

Wallgren er for øvrig aktuell i den kommende kjendissesongen av «71 grader nord».

LES OGSÅ: Tv-profilen føler seg utnyttet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer