Var livredd for å ha sex edru

- Det var et av de mest skremmende øyeblikkene i livet mitt, forteller Colin Farrell.

TØFF HVERDAG: Colin Farrell er glad han overlevde årene med fyll og fest, men det var en stor omveltning. Foto: FameFlynet
TØFF HVERDAG: Colin Farrell er glad han overlevde årene med fyll og fest, men det var en stor omveltning. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den irske skuespilleren Colin Farrell (37) slet i mange år med store narkotika- og alkoholproblemer.

Det gikk så langt at alkoholen nesten tok livet av ham, men for åtte år siden sjekket han inn til avvenning og klarte å komme seg på beina igjen.

I sitt tidligere liv innrømmer kjekkasen at han ofte hadde sex med kvinner i ruset tilstand, og da han som edru skulle være intim igjen for første gang var han nesten ødelagt av nervøsitet.

- Jeg elsket med en kvinne rundt to og et halvt år etter at jeg først ble edru, og det var et av de mest skremmende øyeblikkende i livet mitt, forteller Farrell ifølge Contactmusic.com.

- Det var på ettermiddagen. Vinduene og gardinene var åpne. Det var nydelig, og hun var så øm. Men jeg var livredd.

Hollywood-stjernens tidligere opplevelser hadde nemlig vært ganske annerledes.

- Jeg var vant til å være dritings sammen med jenter når vi hadde sex. Gjerne i mørke rom på klubber eller toaletter. Denne gangen var jeg redd for at jeg ikke skulle klare å snakke en gang, sier han åpenhjertig.

Colin er i dag singel, men har sønnene James (10) og Henry (4) fra to tidligere forhold.

LES OGSÅ: Farrell ønsket å bli Liz Taylors åttende ektemann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer