«Casa Numme»-premiere:

- Var litt usikker på om jeg skulle komme

Kjendisene strømmet til den røde løperen.

PÅ PREMIERE: Stian Blipp og kona Jamina Blipp var blant kjendisene som var på rød løper torsdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2
PÅ PREMIERE: Stian Blipp og kona Jamina Blipp var blant kjendisene som var på rød løper torsdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld strømmet kjendisene til Aker Brygge i Oslo hvor det var duket for premieren på Thomas Numme (49) og kona Annette Walther Numme (48) sitt nye program, «Casa Numme».

I serien - som har premiere på TV 2 førstkommende søndag - inviterer ekteparet kjente norske kjendispar hjem til sitt sommerhus på solkysten i Spania. I programmet skal de snakke om livet og kjærligheten - og den dype samtalen står i fokus.

Blant de kjente parene som skal delta i det nye programmet, finner vi «Senkveld»-programleder Stian Blipp (29) og kona Jamina Blipp (32). Da Se og Hør møtte paret på premierefesten torsdag, var det et spent ektepar som gledet seg til å se premieren av programmet.

TILBAKE: Annette Walther Numme og mannen Thomas Numme gjester Senkveld. Der forteller Walther Numme om hvordan stress fra mannens tidligere arbeidsplass kunne påvirke sexlivet. Video: TV2 Vis mer

- Vi visste ikke så mye om hva programmet skulle handle om, og har bare hilst på Annette og Thomas i forbifarten uten å vite hvordan de er som mennesker. Vi gikk inn i det ganske blindt, sier Stian Blipp.

- Som et vennepar

Ekteparet beskriver Thomas og Annette Numme som særdeles rause, og røper at de fikk en svært god tone under innspillingen. Totalt tilbrakte de tre dager sammen med Numme-ekteparet i deres feriehus, og Stian Blipp sier at de nesten ble som vennepar for hverandre.

PÅ RØD LØPER: Thomas Numme, Stian Blipp, Jamina Blipp og Annette Numme. Foto: Espen Solli / TV 2
PÅ RØD LØPER: Thomas Numme, Stian Blipp, Jamina Blipp og Annette Numme. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- De var veldig lette å slappe av med, sier Jamina.

Det populære paret sier også at det var litt merkelig å snakke om sitt eget forhold og kjærlighetsliv på TV.

- Man snakker jo lett og ledig og åpent, slik man ville gjort med venner. Men så får man en liten sånn «fylleangst» i ettertid, fleiper Blipp.

29-åringen avslører også at han og Numme fikk snakket om hvordan det har vært for Blipp å ta over TV 2 sitt flaggskip-program, «Senkveld». Som kjent ledet Numme og Harald Rønneberg programmet fra 2003 og frem til de ga seg i 2018.

DELTAR: Jamina og Stian Blipp er blant deltakerne i programmet. Foto: Espen Solli / TV 2
DELTAR: Jamina og Stian Blipp er blant deltakerne i programmet. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Jeg tok det topp. Vi har aldri snakket om den overgangen, sier Blipp og beskriver en god og fin samtale med humor og glede.

- Jeg er glad for at jeg fikk tatt den praten. Han er jo på en måte den eneste jeg kan snakke med det om, legger Blipp til.

Kom med kjæresten

Thomas Nummes tidligere programlederkollega, Harald Rønneberg (46) hadde også tatt turen til premierefesten - og han hadde store forventninger til det nye programmet og Nummes TV-comeback.

GODE VENNER: Harald Rønneberg var naturligvis på plass. Foto: Espen Solli / TV 2
GODE VENNER: Harald Rønneberg var naturligvis på plass. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Dette er jævla stas. Jeg var litt usikker på om jeg skulle komme, for jeg er litt sur. Han har jo dumpa meg for kona. Hvem gjør noe sånt? fleiper Rønneberg overfor Se og Hør, og fortsetter:

- Til hans forsvar har jeg okkupert ham i 15 år, sier Rønneberg.

GAMLE KOLLEGER: Harald Rønneberg viste sin støtte overfor Thomas Numme. Foto: Espen Solli / TV 2
GAMLE KOLLEGER: Harald Rønneberg viste sin støtte overfor Thomas Numme. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Rønneberg avslører at han allerede har sett deler av programmet, og han lover at det blir god TV. Han røper også at han selv kjenner på nervene på vegne av Nummes TV-comeback.

- Dette kan de være stolte av, slår han fast.

«SKAM»-skuespilleren Ina Svenningdal (23) hadde også tatt turen for overvære premieren på «Casa Numme» - og hun hadde for anledningen tatt med seg kjæresten Ole Dennis Heggeli - og de gledet seg til festen.

TVILLINGER: Vita og Wanda Mashadi var på plass og poserte for fotografene. Foto: Espen Solli / TV 2
TVILLINGER: Vita og Wanda Mashadi var på plass og poserte for fotografene. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Svenningdal gledet seg til å se Numme i en ny og annerledes rolle - og for første gang uten Harald Rønneberg.

- Jeg tror det blir spennende. De har funket så godt sammen. Og Annette er så fantastisk søt, sier den tidligere «SKAM»-profilen.

TV-tvillingene Vita og Wanda Mashadi var også på rød løper torsdag kveld, og overfor Se og Hør kunne tvillingene avsløre at det var svært hyggelig å være til stede.

- Dette blir dritbra. Jeg synes Thomas og Harald sammen var veldig flinke, så nå satser vi på at han gjør en bra jobb uten Harald, sier de.

Se flere bilder fra festen her:

GIFT: Ekteparet Anja Edin og Gro Hammerseng. Foto: Espen Solli / TV 2
GIFT: Ekteparet Anja Edin og Gro Hammerseng. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
PÅ FEST: Guro Fostervold Tvedten. Foto: Espen Solli / TV 2
PÅ FEST: Guro Fostervold Tvedten. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
PÅ PLASS: Ronny Brede Aase og Tuva Fellmann smiler til kamera. Foto: Espen Solli / TV 2
PÅ PLASS: Ronny Brede Aase og Tuva Fellmann smiler til kamera. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
SMILER: Bjarne Brøndbo og kona Lise Greftegreff deltar også i serien, og var selvsagt på rød løper. Foto: Espen Solli / TV 2
SMILER: Bjarne Brøndbo og kona Lise Greftegreff deltar også i serien, og var selvsagt på rød løper. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
POSERER: Numme-ekteparet sammen med Ingeborg Heldal og ektemannen Halvor Haugen. Foto: Espen Solli / TV 2
POSERER: Numme-ekteparet sammen med Ingeborg Heldal og ektemannen Halvor Haugen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
MED KJÆRESTEN: Stian Thorbjørnsen og kona Tina Svestad. Foto: Espen Solli / TV 2
MED KJÆRESTEN: Stian Thorbjørnsen og kona Tina Svestad. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - William er rasende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer