Oscar 2020:

Var kveldens drøyeste

Kjolene fra etterfestene vekker oppsikt.

FANGET OPPMERKSOMHETEN: Flere av de store stjernene dukket opp i dristige kjolevalg i anledning Oscar-utdelingens etterfester. Foto: NTB Scanpix
FANGET OPPMERKSOMHETEN: Flere av de store stjernene dukket opp i dristige kjolevalg i anledning Oscar-utdelingens etterfester. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Selv om Oscar-utdelingen har plass til mange, er det ikke alt som kryper og går i Hollywood som får plass hvert år. Du skal helst være nominert, være involvert i produksjonen eller ha en direkte kobling til noen av dem som faktisk er nominert for å slippe inn. Man trenger heldigvis ikke sitte foran TV-en i sofaen av den grunn.

I Los Angeles arrangeres det flere grandiose etterfester, deriblant av Vanity Fair og av Elton John (72). På disse har flere av stjernene som altså ikke var invitert til selve utdelingen deltatt, men valgte imidlertid å opprettholde kleskoden.

Mange av Oscar-gjestene valgte dessuten å komme på disse festene etter utdelingen - mange av dem i nye, overdådige kjoler.

Lettkledd

Paljetter, splitter, skyhøye sko og luksusplagg var gjennomgående faktorer på flere av festene. Kveldens frekkeste antrekk står muligens modell Emily Ratajkowski (28) for.

Hun dukket opp på løperen i et hvitt antrekk bestående av en magetopp og et langt skjørt.

Andre stjerner valgte å kjøre på med tryggere valg, i form av lange kjoler. Høye splitter var derimot gjennomgående. Artisten Ciara (34) hadde blant andre en dristig kjole som viste mye hud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer