Sophie Elise Isachsen:

- Var kloremerker på veggen

Influenseren snakker ut i stort intervju med Lindmo.

REHAB: Sophie Elise Isachsen ble i sommer lagt inn på rehabilitering for rus. Fredag gjester hun Lindmo for å snakke om opplevelsen. Video: Rød Løper/NRK Vis mer
Publisert

Denne uka ble det kjent at Sophie Elise Isachsen (27) og venninnen Fetisha Williams (28) starter podkast for NRK.

Onsdag kom den første episoden, hvor Isachsen med en gang fortalte Williams og lytterne at hun skulle lese opp en tekst.

Avslørte rehab-opphold

- De siste fem ukene har jeg vært innlagt på rehabilitering for rus, sa 27-åringen innledningsvis.

- Jeg valgte selv å legge meg inn etter å ha brukt godt over ett år på å ljuge til alle rundt meg om at jeg hadde sluttet på beroligende tabletter. For det var altså problemet mitt - piller, fortalte en åpenhjertig Isachsen videre.

Fredag dukker Isachsen opp hos «Lindmo» på NRK.

VILL LØNN: Tidligere i sommer kunne Sophie Elise Isachsen avsløre hva hun tjente på en uke. Vi tok en prat med henne om lønnen. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

- Brutalt

Der snakker hun blant annet om opplevelsene på rehabiliteringssenteret.

- Det var ganske brutalt. Det var å få virkeligheten slengt i fleisen. Fordi du ligger vegg i vegg med pasienter som er på hard avrusning, sier Isachsen til programleder Anne Lindmo.

Samtidig forteller 27-åringen at hun hadde masse abstinenser og at det er som man ser på film: At man spyr, kaldsvetter og rister.

Isachsen sier at de andre pasientene gikk gjennom det samme.

- Jeg hørte folk gråte og hyle. Jeg hørte mange paniske telefonsamtaler og det var kloremerker på veggen på rommet mitt. Da var jeg bare sånn: «Shit, tenk at jeg er her». Det føltes helt jævlig. Utenfor vinduet var det sommer - og jeg tenkte på alt jeg gikk glipp av. Og ja …

PODCAST: Sophie Elise Isachsen (27) og venninnen Fetisha Williams (28) kommer nå med podcast på NRK. Bilder med tillatelse fra NRK. Vis mer

- Redd for å miste alt

Influenseren kommer også inn på hva som til slutt fikk henne til å ta grep. Hun hadde jobbet med å planlegge de neste årene og forstått at hvis hun fortsatte som hun gjorde da, vill hun ikke kunne prestere.

27-åringen skildrer at hun stadig måtte ta mer og mer piller, og at det fikk henne til å tenke hvor hun ville være som 30-, 40-, og 50-åring.

- Jeg har ventet på det riktige øyeblikket å legge meg inn på, men det finnes jo ingen riktige øyeblikk. Når skulle det ha vært da? Jeg har ventet på det riktige øyeblikket i ett år. Det kommer jo aldri. Da var jeg sånn at ok, jeg må bare gjøre det nå. Så får det bare stå til. Jeg var redd for å miste alt hvis jeg la meg inn, men sannheten er jo heller at jeg mister alt hvis jeg lar være, forteller Isachsen til Lindmo.

LES OGSÅ: Fridde - fikk nei

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer