Bahare Viken:

- Var kjærlighet ved første øyeblikk

Det var særlig én det var vanskelig for Bahare Viken å ta farvel med etter oppholdet på gården.

- BEGYNNER NESTEN Å GRÅTE: Bahare Viken tenker ofte på gårdshunden Ivar. Foto: TV 2
- BEGYNNER NESTEN Å GRÅTE: Bahare Viken tenker ofte på gårdshunden Ivar. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Journalist og TV-profil Bahare Viken (30) er blant deltakerne som skal få bryne seg på gårdslivet i 1924 i neste sesong av TV 2-programmet «Farmen Kjendis».

I kjent stil er det flere kjendiser som skal brette opp ermene, drive gården og passe på dyrene - og i år som årene før - er det også en hund på gården, nemlig valpen Ivar, av rasen Dansk-svensk gårdshund.

Denne valpen fikk Viken et helt spesielt forhold til under innspilling, i den grad at hun nå vurderer å kjøpe den. I «Lørdagsrådet» luftet hun tankene, og nå utdyper hun overfor Se og Hør.

- Jeg sa allerede før vi dro inn at det eneste jeg trenger er en valp. Og så ble jeg møtt av lille Ivar, og, hva skal man si, det var kjærlighet ved første øyeblikk, ler Viken.

Kontaktet oppdretter

Allerede under innspilling spurte hun produksjonen om hunden var til salgs, mest på tull, forteller hun, men likevel tok det bare dager fra hun var ute av gården til hun var i kontakt med hundens oppdrettere.

- Jeg trodde ikke det var mulig å få kjøpt hundene på gården siden det ikke har vært gjort tidligere. Men jeg fikk beskjed om at oppdretter skjønte at vi hadde fått en god tone, og at de ville snakke med meg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer