- Vår kjærlighet er en bonus

Bo Derek snakker endelig ut om forholdet til John Corbett.

FORTSATT FLOTT: Bo fra filmen "10" i 1979 og i dag. Skuespillerinnen er fortsatt vakker, og nekter for å ha tatt plastisk kirurgi.
FORTSATT FLOTT: Bo fra filmen "10" i 1979 og i dag. Skuespillerinnen er fortsatt vakker, og nekter for å ha tatt plastisk kirurgi. Vis mer
SEHER.NO: Filmlegende Bo Derek (51) var i sin tid en av Hollywoods største skuespillerinner og modeller.

Skjønnheten ble legendarisk med sin rolle mot Dudley Moore og Julie Andrews i "Drømmekvinnen 10 " fra 1979, og skuespillerinnen ble etterhvert et av tidenes store sexsymboler.

Men når det gjelder den store kjærligheten har skuespillerinnen vært mindre heldig. Til hennes store sorg og sjokk døde hennes ektemann gjennom oevr 20 år, filmregissør John Derek, plutselig av en hjertesykdom i 1998.

Skuespillerinnen, som også er kjent som en stor dyrevernsaktivist, var deretter single i flere år, før hun i 2002 traff den 4 år yngre tv-stjernen John Corbett (47), bedre kjent som Aidan fra suksess-serien "Sex- og singelliv".

Paret ble satt opp på en blind date av felles venner, og skal øyeblikkelig ha funnet tonen. Siden den gang har de to vært et par, men har imidlertid valgt å holde tett om romansen, skriver Daily Mail.

Men nå har altså Derek for første gang valgt å uttale seg om forholdet, og i et ferskt intervju med britiske Hello Magazine forteller hun at kjærligheten dem i mellom "er en enorm bonus i livet".

- Jeg var alene i fem år. Det å ha kjærlighet er en enorm bonus i livet, men jeg var ikke ulykkelig som single heller. Men han er bare så morsom, kjempemorsom, så jeg er veldig lykkelig nå, sier skuespillerinnen.

Paret bor sammen på en enorm ranch i Santa Ynez, California, hvor dyrevernsaktivisten stortrives blant sine mange hester, hunder og andre dyr.

I tillegg til å finne den store kjærligheten for annen gang i livet, har Derek også beholdt sitt flotte utseende.

Og skuespillerinnen insisterer på at hun ikke har gjennomført plastisk kirurgi.

- Jeg tror vi alle har en illusjon om at vi kommer til å være de som holder ut og viser hvordan 51-åringer egentlig kan se ut, men jeg kan egentlig våkne opp imorgen og si "ok, nok er nok"
Jeg ser på rynkene mine og tenker "sødern heller, dette er merker som kommer av mye moro", sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på

LES OGSÅ: - 00-tallets vakreste damer! seher@seher.no