KOM SAMMEN: Cathrine og Øyvind kom sammen til "Skal vi danse" i Nydalen fredag. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no
KOM SAMMEN: Cathrine og Øyvind kom sammen til "Skal vi danse" i Nydalen fredag. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.noVis mer

- Var jeg med på Robinson?

Cathrine og Øyvind snakker ut om alt som ikke ble vist på skjermen.

SEHER.NO: Fredag ankom Robinson-kjendisene Cathrine Aschim (26) og Øyvind Olsen (27) sammen til "Skal vi danse"-sendingen i Nydalen i Oslo.

De to var begge enige om at det ikke var mye glamour på Robinson-øya , og det var derfor deilig å kunne pynte seg for en kveld.

Selv om det ikke var mye glitter og stas under innspillingen av "Robinson Ekspedisjonen", mener begge reality-deltagerne at det var mer fryd og gammen enn det som ble vist på TV...
- Det var mye som ikke ble vist på tv. Vi dreiv med mye dumt og det ble mye internhumor etterhvert forteller Cathrine, som ble tvunget til å forlate ekspedisjonen da kroppen sa stopp.Til daglig jobber Cathrine som sykepleier og glamourmodell, og 26-åringen synes det er trist at hun ikke fikk vist alle sidene sine på TV.

- Jeg synes jeg ble filmet så lite, og jeg skulle ønske jeg hadde fått vist mer av meg selv. Det var litt sånn 'Var jeg med på Robinson i år' ? Jeg ser jo knapt meg selv på TV! Det er litt trist at alt ble fremstilt så negativt, vi hadde det veldig gøy også!

Også Øyvind føler at de på mange måter ble fremstilt feil.

- Det var mye bra TV som ikke ble med. Vi klarte blant annet å lage bål i grotta, men det ble ikke vist, forteller 27-åringen til Seher.no.

- Vi måtte faktisk gå ned en seks meter lang bambusstige for å komme oss på do - og det var hvis det var fjære! Hvis det var flo måtte vi svømme langt bort for å komme oss på do! fortsetter Cathrine.

Flere av deltakerne opplevde å bli syke på øya, og både Nelden og George slet med utslett, noe Øyvind helbredet på en noe spesiell måte.

- Cognacen min ble en medisin på laget vårt. George slet med et enormt utslett og en cognac-shot om kvelden gjorde at han sovnet, og flere på laget benyttet seg av medisinen, forteller Øyvind til Seher.no.Cathrine fikk også sin del av de edle dråpene, noe hun angret litt på etterpå.

- Å shotte cognac på tom mage er ingen god idé! Jeg gikk jo å rapa cognac i 3 dager!

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Han prøvde å bestikke meg