Stian Blipp, Jamina Iversen og fødselen:

- Var innstilt på at alt skulle gå normalt

Avslører at fødselen ble mer dramatisk enn forventet.

<strong>TO BLE TRE:</strong> I slutten av november ble Stian og Jamina foreldre for første gang. Her er de under Gullruten i Bergen i 2016. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
TO BLE TRE: I slutten av november ble Stian og Jamina foreldre for første gang. Her er de under Gullruten i Bergen i 2016. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 21. mai, to dager etter at Stian Blipp (28) ga sitt ja til sin kjære Jamina Iversen (30), avslørte paret at de ventet sitt første barn sammen.

«I helgen feiret vi at det var oss to for alltid. Nå kan vi meddele at det faktisk er VI 3 for alltid. Rett før jul så kommer det en liten mini-blipp....eller en Jamini. 2018. For et utrolig år på alle måter. Gleder meg som en hund til å bli daddy», jublet Blipp på Instagram sammen med dette bildet:

Jamina Iversen la heller ikke skjul på at hun så fram til å bli mor for første gang.

«I det siste har det virkelig kriblet i magen...på flere måter ❤️ Magen er fremdeles full av sommerfugler, men jeg kan nå røpe at de har selskap av en liten baby der nede. Herregud som vi gleder oss», delte hun på sin profil sammen med likt bilde.

For knappe to uker siden kom datteren Noelle til verden, og Stian og Jamina ble foreldre for første gang. Og den folkekjære programlederen la ikke skjul på at det var et stort øyeblikk å bli pappa.

- Velkommen elskede, nydelige datter. Har aldri i mitt liv vært så stolt. Har aldri vært så imponert over et menneske som da jeg så Jamina kjempe seg gjennom 17 timer med rier. Har aldri vært så glad eller grått så mye. Folkens, JEG HAR BLITT FAR, skriver han.

Saken fortsetter under videoen.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

Endte med keisersnitt

I podkasten «BabyBoom» avslører den nybakte moren torsdag at fødselen ble mer dramatisk enn forventet, skriver VG.

Det tok 12 timer med rier før Jamina hadde 10 cm åpning, men likevel ville ikke den vesle jenta ut.

- Jeg prøvde alle stillinger, sto på alle fire, prøvde å gå og ligge på siden. Men da sank pulsen til Noelle. Så da måtte jeg bare ligge på rygg, noe som gjorde det vanskeligere å presse. Jeg var så sykt sliten, forteller hun, ifølge avisen.

Etter 16 timer bestemte legene at de burde gå for keisersnitt.

- Det var litt tungt for hodet, for da var det akkurat som om jeg ga opp. Var det et alternativ, liksom? Jeg var så innstilt på at alt skulle gå normalt, deler Jamina videre i podkasten.

Iversen innrømmer, ifølge VG, at hun i ettertid angrer på at hun ikke hadde lest seg opp på keisersnitt for å være forberedt på hva hun skulle gjennom. Men da datteren endelig så dagens lys, ble det meste glemt.

- Vi gråt og hulket og lo. Det var en helt syk følelse.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Tenk at en så perfekt pudding finnes ❤️

A post shared by JAMINA IVERSEN (@jamiiina) on

En uke etter fødselen delte Jamina det første bildet av sin lille hjerteknuser på Instagram, og i en tekstmelding til Se og Hør fortalte den stolte faren at de siste dagene hadde gått over all forventning.

- Det har vært en nydelig liten boble for oss tre. All spenning rundt det å bli foreldre har blitt til ro og varme da vi ser at vi pokker meg har litt dreisen på dette. Det har strømmet inn familie fra fjern og nær, for å se det lille vidunderet. Vi kjenner at julen i år blir helt spesiell, fortalte han.

GLIMT I ØYET: Stian Blipp gifter seg samme dag som Harry og Meghan. Her kommer han med noen tips til prinsen. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

«Senkveld»-utfordringer

Stian tok som kjent over som programleder for «Senkveld» sammen med Helene Olafsen (28) i høst, og leder derfor programmet sammen med henne ukentlig.

Det var dermed knyttet en viss spenning til hva som ville skje om datteren meldte sin ankomst under innspilling.

TV 2 og Stian hadde imidlertid planen klar.

- Telefonen er påslått hele tiden. Akkurat når jeg er på sending ligger den ute på regirommet. Alle har fått streng beskjed at hvis det står «Kjæærstn» på skjermen, så må de komme løpende inn i studio, og da kommer jeg bare til å løpe av gårde, skrev Stian Blipp i en mail til Se og Hør noen uker før fødselen.

Heldigvis ble det ingen fødsel midt under sending, noe som betød at Helene Olafsen slapp å styre «Senkveld»-skuta alene.

LES OGSÅ: - Jeg gir ikke etter for press

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer