Sophie Elise:

Var innlagt på rehab

Onsdag kom den første episoden av den ferske podkasten «Sophie og Fetisha» på NRK.

PODCAST: Sophie Elise Isachsen (27) og venninnen Fetisha Williams (28) kommer nå med podcast på NRK. Bilder med tillatelse fra NRK. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken ble det kjent at Sophie Elise Isachsen (27) og venninnen Fetisha Williams (28) kommer med ny podkast på NRK - som har fått navnet «Sophie og Fetisha».

- Jeg er så utrolig klar for å lage podkast med Fetisha igjen, uttalte Isachsen i en pressemelding da nyheten ble kjent.

Det er ikke første gang de to venninnene har podkast sammen. Tidligere hadde de «Status», men denne ble avsluttet i 2019.

- Det skjer fort

I den første podkasten leser Sophie Elise opp en tekst.

- De siste fem ukene har jeg vært innlagt på rehabelitering for rus, starter hun.

Hun påpeker også det kan bli vanskelig å lese opp teksten.

- Jeg valgte selv å legge meg selv inn etter å ha brukt godt over ett år på å juge til alle rundt meg om at jeg hadde sluttet på beroligende tabletter. For det var altså problemet mitt, piller, forteller en åpenhjertig Isachsen .

27-åringen forteller videre at hun trodde hun hadde en personlighet som gjorde at hun ikke ble avhengig, men at det viser seg at man kan ha en hvilken som helst personlighet. Hun konstaterer at piller er avhengighetsskapende og at det skjer fort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer