Var ikke sexy nok for James Bond

Halle Berrys James Bond-eventyr kunne ha blitt kortvarig.

IKKE SEXY NOK: Men filmstjernen var ikke sexy nok for James Bond. Pierce Brosnan spilte den hemmelige agenten i filmen «Die Another Day». Foto: Stella Pictures
IKKE SEXY NOK: Men filmstjernen var ikke sexy nok for James Bond. Pierce Brosnan spilte den hemmelige agenten i filmen «Die Another Day». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Filmstjernen Halle Berry (46) ansees å være en av verdens mest sexy kvinner. Men for Agent 007 var ikke det nok.

Da Halle spilte inn Bond-filmen «Die Another Day» i 2002 fikk Halle beskjed av regissøren for filmen at hun måtte være mer sexy. Det var spesielt under den berømte bikini-scenen at Berry skal ha fått klar beskjed.

- «Kan du ikke gjøre det mer sexy?» sa de til meg, og jeg skrek tilbake at «Jeg er ikke mer sexy enn det her! Hoftene min kommer til å gå ut av ledd om jeg skal prøve å gjøre det mer sexy!», forteller Halle til Total film magazine.

Det hele endte med at Berry måtte prøve igjen og igjen til regissøren var fornøyd.

- Vannet var kaldt! Og jeg måtte gjøre det ganske mange ganger. Ned i vannet og opp av vannet. Etter det skulle jeg gå opp på stranden på en spesiell måte, forteller Berry.

I sommer giftet Halle seg med forloveden Olivier Martinez (47) i en intim seremoni i landsbyen Vallery i området Burgund i Frankrike. Familien, som fra før består av Halle, Olivier og Halles datter fra et tidligere ekteskap, Nahla, blir snart en til. Halle er nemlig gravid. Berrys forlovede, Olivier, avslørte nylig at paret venter en sønn.

- Sønnen min kommer til å bli amerikansk, men jeg forblir fransk, sa han til People.com. 

LES OGSÅ:   Halle Berry viste frem gifteringen