«Farmen» 2020:

- Var ikke meg selv på lang tid

Karianne Vilde Wølner ble slått ut rett før semifinalen. Nå forteller hun om tiden etter.

UTSLITT: Etter 11 lange uker på «Farmen», tok det lang tid før Karianne Vilde Wølner følte seg som seg selv igjen. Video: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble en tårevåt exit i går da to «Farmen»-deltakere måtte forlate gården. Presten Thor Haavik (26) fra Bergen og drammenseren Karianne Vilde Wølner (26) ble så å si slått på målstreken, og måtte vinke farvel til både hytte og bil.

Wølner har tidligere fått en ny mulighet på «Farmen» etter at hun stakk av med seieren på «Torpet», men nå var det over og ut for godt.

Hun kan fortelle at det å være ferdig på innspilling ble en tøff affære. Faktisk brukte hun lang tid på å finne seg selv igjen og komme tilbake til normalen.

- Jeg kom så langt jeg kom på egen hånd og fikk med meg venner for livet. Jeg har prestert det beste jeg kunne. Det er ikke så mange som kan si at de har fått fjerdeplass i «Farmen», vunnet «Torpet» og prestert like godt. Jeg er fornøyd med egen innsats i dag, men det var kjipt der og da, forteller hun om øyeblikket hun røk ut av konkurransen.

OPPMERKSOMHET: Karianne Vilde Wølner har fått mye oppmerksomhet for sin deltakelse i «Farmen» denne høsten. Men ikke all oppmerksomhet er like hyggelig. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter / Rød Løper Vis mer

- Knakk sammen

Da hun bare få dager senere returnerte til gården i forbindelse med finalen, var hun utslitt.

Se og Hør kan på nåværende tidspunkt naturligvis ikke avsløre hvem som står i finalen søndag kveld.

- Jeg var så sliten. Da vi satt og så på klarte jeg ikke noen ting. Jeg hadde ikke sovet på flere døgn, maks en eller to timer i finaleuka, og jeg sov ikke da vi kom på hotellet, forteller hun.

UTE: Karianne Vilde Wølner måtte forlate konkurransen onsdag. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
UTE: Karianne Vilde Wølner måtte forlate konkurransen onsdag. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

26-åringen sier hun var helt knekt i finalen, og begynte bare å gråte fordi hun var så sliten.

- Kroppen knekker sammen og jeg var ikke meg selv på veldig lang tid da jeg kom hjem igjen, forteller hun åpenhjertig om tiden etter.

Hun kan imidlertid forsikre oss om at hun har det bedre nå og at ting er tilbake til normalen. Hun har også kommet over det bitre tapet rett før semifinalen.

«FARMEN»: De tre semifinalistene i «Farmen» er klare! Dette sier de to utslåtte deltakerne om å ryke rett før finalen. Video: TV 2 / Privat Vis mer

- Da jeg var der hadde jeg det ikke så veldig bra med meg selv. Mads (programleder Mads Hansen, journ.anm.) sa jeg burde være takknemlig for å ha kommet så langt og for alt jeg hadde prestert, men det er veldig bittert når du er to dager fra å stå i finalen og eventuelt vinne hytte og bil. Nå ser jeg tilbake på det som veldig god læring, og jeg har fått lære mye om meg selv og ting jeg ellers aldri ville tenkt jeg skulle lære meg.

«FARMEN»: Det nærmer seg finalen av «Farmen», men Inger Cecilie Grønnerød blir ikke å se. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Støttespiller

Wølner er også takknemlig for alle vennskap hun har fått. I dag har hun best kontakt med Karianne Kopperstad (28) og Daniel Viem Årdal (31) som fremdeles er med i konkurransen. Også Sindre Nyeng (23) som det oppsto romanserykter med tidligere i sesongen, har hun svært god kontakt med.

- Jeg snakker også mye med Thor. Vi fikk et spesielt bånd da vi røk ut sammen, og jeg er takknemlig for at vi to var sammen.

Duoen opplevde å gå i butikken for første gang etter nesten tre måneder sammen, handle og høre lyder fra 2020 igjen.

«FARMEN»: Årets «Farmen» går mot finale, og det er det flere deltakere som kjenner på kroppen. Video: TV 2, Privat Vis mer

- Thor var en stor støttespiller for meg da vi røk ut. Vi fikk være sammen på hotellet og dele erfaringer med hverandre og være der for hverandre, forteller hun.

Hvem som vinner «Farmen» avgjøres allerede førstkommende søndag.

LES OGSÅ: - Mistet all respekt for deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer