Nicolay Ramm og Josephine Leine-Granlie Ramm:

- Var ikke mannen jeg skulle gifte meg med

Slik møttes ekteparet.

EKTEPAR: Nicolay Ramm og kona Josephine Leine-Granlie Ramm. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EKTEPAR: Nicolay Ramm og kona Josephine Leine-Granlie Ramm. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Komiker og TV-profil Nicolay Ramm (34) og kona Josephine Leine-Granlie Ramm (34) har vært sammen siden 2015. Siden den gang har det skjedd mye i livene til duoen.

I 2019 ble de forlovet, og i starten av 2021 kunne de dele den hyggelige nyheten om at de hadde blitt foreldre til en liten gutt, som fikk navnet Aksel.

Men hva vet vi egentlig om deres kjærlighetshistorie? Og hvordan møttes Nicolay og kona? Det forteller de mer om i denne ukens episode av NRK-podkasten «Hvordan møttes dere?».

Overfor programleder Karen Marie Berg (42) legger ikke ekteparet skjul på at de var på veldig ulike steder i livet da de møttes for første gang.

Tilfeldig møte

Det startet nemlig en kald vinterkveld i desember 2014. Nicolay hadde akkurat kjøpt seg leilighet i Oslo og sikret seg fast jobb i NRK. Med det i boks innrømmer han at neste steg var å finne drømmedama.

Josephine på sin side hadde akkurat flyttet hjem til foreldrene etter et brudd med kjæresten, og det siste hun så etter var et forhold. Lite visste hun at hun til slutt kom til å bli sjarmert i senk av komikeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer