Sophie Vågsæter røk ut av «Paradise Hotel»:

- Var ikke forberedt på alle tårene

Sophie måtte trekke pusten dypt etter at hun ble sendt hjem fra «Paradise Hotel» på dramatisk vis.

(Seoghør.no): Det ble både dramatisk og tårevått da Sophie Vågsæter (24) røk ut av TV3s realityserie «Paradise Hotel» onsdag kveld.

Etter at alle jentene hadde delt ut hvert sitt kyss til den jenta de ville ha på hotellet, stod det mellom Sophie og Andrea Sveindottir (21). Nykommeren Martine Lunde (20) fikk den avgjørende stemmen, og valgte å beholde Andrea.

Til Seoghør.no sier Sophie at hun følte seg maktesløs i forsøket på å bli værende på hotellet.

- Jeg sa jeg godt kunne sjekke inn i på solorommet tidligere i uken, fordi jeg skjønte at Martine hadde valgt min partner uansett. Jeg håpet at det skulle gi meg en fordel, men slik gikk det ikke.

TOK TIL TÅRENE: Flere av jentene tok til tårene, da Sophie Vågsæter ble sendt hjem fra «Paradise Hotel» onsdag. Foto: TV3
TOK TIL TÅRENE: Flere av jentene tok til tårene, da Sophie Vågsæter ble sendt hjem fra «Paradise Hotel» onsdag. Foto: TV3 Vis mer

- Da Martine fikk den avgjørende stemmen skjønte jeg at jeg ville ryke. Jeg kunne ikke gjort noe annerledes og ville valgt samme strategi om igjen.

Sophie sier at hun ikke var forberedt på at så mange av jentene tok til tårene, da tiden kom til avstemning.

- Det skyldtes nok at vi var blitt en sammensveiset gjeng. Det ble mye tårer og følelser, som jeg ikke var forberedt på. Men da jeg kom ut fra hotellet, så sa jeg til meg selv at det hele kun er et spill.

- Hvordan er forholdet ditt til Martine i dag?

- Vi er venner. Jeg har kun et godt forhold til henne.

Klipp fra «Paradise Hotel» på TV 3, 2017 Vis mer

Krasjet i 80 km/t

Dramatikken inne på «Paradise Hotel» blekner imidlertid i forhold til Sophies dramatiske bilulykke-historie.

ALVORLIG BILULYKKE: Sophie var 16 år da hun satt i en bil som krasjet i 80 km/t. Foto: Privat
ALVORLIG BILULYKKE: Sophie var 16 år da hun satt i en bil som krasjet i 80 km/t. Foto: Privat Vis mer

Da hun var 16 år satt hun i en bil som krasjet i 80 km/t.

Ulykken fikk dramatiske følger for henne.

- Jeg satt foran og ble derfor hardest skadd. Jeg brakk nesa, kinnbeinet, beinet under øyet og fikk ekstremt kraftig hjernerystelse, sier hun.

Oppsøkte psykolog

Hun minnes at det tok lang tid før hun klarte å lese og skrive igjen, og at hun måtte kutte ut trening over en lengre periode.

Skadene førte til at 24-åringen måtte gjennom behandling, blant annet operasjon for å få ut glassbiter fra ansiktet. Hun fikk også svekket følelse i halve fjeset.

Psyken fikk seg en kraftig knekk, og Sophie måtte derfor gå jevnlig til psykolog etter den dramatiske hendelsen.

- MISTET TELLINGEN: Mandag 13. mars var det premiere på den nye sesongen av «Paradise Hotel». Se & Hør møtte deltagerne på premierefesten, hvor de avslørte hvor mange de har kyssa i løpet av oppholdet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer Vis mer

Romanse med fotballstjerne

24-åringen hadde allerede før hun sjekket inn på «Paradise Hotel» skapt overskrifter, på grunn av sitt nære forhold til Manchester United-stjernen Antonio Valencia.

De britiske nettstedene The Sun, Mirror og Daily Mail var alle på ballen med tabloide overskrifter som: «Married Man United star Antonio Valencia set up secret hotel tryst with busty nurse he wooed on Instagram».

DATET FOTBALLSPILLER: Sophie Vågsæter forteller om hvordan det var å våkne opp til bilder av seg selv i den britiske tabloidavisa The Sun. Hun var i London for å besøke Manchester United-spilleren Antonio Valencia. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Da Seoghør.no møtte deltakerne under innspillingen i Mexico, utdypet Vågsæter hvordan romansen med fotballspilleren ble til.

- Jeg snakket med Antonio i cirka halvannet år via Instagram før han spurte meg om jeg ville besøke ham. Jeg tenkte bare: «Hvorfor ikke?»

- Jeg har ikke noe vondt å si om han. Han er en flott fyr. Det eneste jeg har å si er at han er litt kjedelig, men det har jeg sagt rett til ham også.

LES OGSÅ: Sofie overlevde Utøya - nå vil hun vinne «Paradise Hotel»