John Legend:

- Var ikke en god kjæreste

Artisten måtte ta grep.

GODT GIFT: Chrissy Teigen og John Legend har vært sammen i mange år og venter nå sitt tredje barn. Foto: Robyn BECK / AFP / NTB
GODT GIFT: Chrissy Teigen og John Legend har vært sammen i mange år og venter nå sitt tredje barn. Foto: Robyn BECK / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet John Legend (43) og Chrissy Teigen (36) falt for hverandre da de møttes under innspillingen av en musikkvideo i 2006. I dag har de vært kjærester i over 16 år, og mann og kone i elleve av dem.

Duoen er også foreldre til Luna (6) og Miles (4), og i august avslørte de at de venter sitt tredje barn sammen.

Legend og Teigen regnes for å være et stabilt Hollywood-par og begge deler titt og ofte søte og humoristiske bilder av hverandre i sosiale medier.

DÅRLIG STEMNING: Da Chrissy Teigen og mannen John Legend skulle på middagsbesøk hos Kris Jenner, var ikke verten særlig fornøyd. Det resulterte i denne Instagram-storyen. Video: @krisjenner / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Var ikke klar

Nå innrømmer «All of Me»-stjernen at han holdt tilbake i starten av romansen med supermodellen.

- Jeg tror jeg var mer egoistisk den gang. Jeg var ikke en god kjæreste i begynnelsen av forholdet vårt. Selv om jeg likte henne veldig godt og var glad for å være sammen med henne. Likevel var jeg egoistisk. Jeg var i midten av 20-årene og ikke klar for å gi meg fullstendig hen til en partner slik jeg er nå, forklarer han i podkasten «On Purpose» med Jay Shetty (35), ifølge People.

Ettersom tiden gikk innså Legend at han måtte forandre seg for å få forholdet med Teigen til å fungere. Han begynte derfor å ta ansvar i stedet for å være egoistisk og kun fokusere på gleden og nytelsen i forholdet deres.

- Da vokser og modnes du. Deler av det handler bare om tid. Du trenger tid for å bli den personen du ønsker å være, deler han videre.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

Brøt med Teigen

Legend har tidligere fortalt at han en gang for mange år siden gjorde det slutt med den norskættede modellen.

- Jeg hadde veldig mye og gjøre og var skikkelig stresset. Så jeg sa til henne: «Jeg hadde vært lykkeligere hvis jeg var singel nå», og da svarte hun bare: «Nei», avslørte artisten til The Guardian i 2017.

Men bruddet varte ikke lenge. Etter en alvorsprat, og mindre enn en halv time etter at artisten hadde dumpet Teigen, var de nemlig kjærester igjen.

I et intervju med Cosmopolitan i 2016 åpnet også den vordende trebarnsmoren seg om bruddet.

- «Husker du da du prøvde å gjøre det slutt med meg?» fleiper jeg alltid til ham. Og han svarer: «Ja, unnskyld. Det var et stort feilgrep», fortalte hun den gang.

LES OGSÅ: - Vi «visste» at det måtte bli oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer