- Var ikke dopet da hun døde

Ny rapport tilbakeviser alle ryktene...

AVVISER RYKTENE: "Det viser ingen historie av alkohol eller dopmisbruk i blodet hennes", står det i den avsluttede rapporten i forbindelse med Brittany Murphys død, lagt ut av TMZ. Foto: Stella Pictures
AVVISER RYKTENE: "Det viser ingen historie av alkohol eller dopmisbruk i blodet hennes", står det i den avsluttede rapporten i forbindelse med Brittany Murphys død, lagt ut av TMZ. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: En ny rapport i forbindelse med Brittany Murphys død avviser alle ryktene om at dødsårsaken var en følge av alkohol og dopmisbruk.

Den avsluttede rapporten som ble offentliggjort torsdag, viser at Murphy ikke hadde spor av verken alkohol eller dop i blodet. "Det viser ingen historie av alkohol eller dopmisbruk", står det i rapporten lagt ut av TMZ.

Videre kan man lese at hun hadde høye nivåer av Vicodin i blodet, som er en reseptfri smertestillende pille man kan brukte mot mindre smerter. Det var også spor av andre reseptfrie piller i blodet hennes.

Det har vært spekulasjoner om Brittany hadde spiseforstyrrelser da hun døde, men også dette blir tilbakevist.

"Kroppen hennes fremstår som sunn. Den var velutviklet, normalt muskuløs og slank, men ikke for slank. Hun var 165 cm høy og veide 52 kilo da hun døde, noe som er helt normalt," står det.

Ifølge rapporten var det en lungebetennelse som tok livet av den lovende skuespillerinnen, og de mener også at døden kunne vært unngått om hun hadde kommet seg til legen tidligere.

- Murphy hadde planlagt å dra til legen, men dessverre døde hun før hun rakk det. Dette er et tilfelle der et sykt menneske, som hadde både lungebetennelse og blodfattighet, tok smertestillende når hun egentlig skulle fått behandling på sykehuset, sier assisterende lege Ed Winter til People.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Soverommet var fullt av piller